Konkurrence: Vind en lynhurtig super-router!

Er dit trådløse netværk sløvt? Så deltag i konkurrencen om routeren Cisco Linksys EA6500 og dens sidekick WUMC710. Det vil flytte dit hjemmenetværk op i Superligaen.

Mobilen, fjernsynet, tablet-pc'en, køkkenradioen, konsollen og den bærbare computer.

Efterhånden er vores hjem fyldt med elektronik, der suger løs på det trådløse netværk. 

Det stiller naturligvis krav til hjemmenetværket, som skal håndtere datastrømmen i et rask tempo.

Hvis du i dag har en ældre og lidt langsom router, kan du være heldig at få den udskiftet med en helt ny og toptunet model.

Vi udlodder nemlig Cisco Linksys EA6500, som er en router i topklasse. Den leverer højhastighed på det trådløse netværk og har en lang rækkevidde.

Desuden er den udstyret med to USB-porte, der gør det muligt at koble eksempelvis en printer og en ekstern harddisk til hjemmenetværket.

Med Cisco Linksys EA6500 følger dens sidekick WUMC710.

Den er udstyret med fire porte til kablet netværk, men snakker trådløst sammen med routeren.

Det betyder, at den kan placeres i stuen og forbinde produkter til nettet via kabel, eksempelvis et ældre fjernsyn eller en konsol.

Cisco Linksys EA6500 og WUMC710 har en værdi af 2.650 kroner.

Du kan deltage i konkurrencen ved at klikke her.

Konkurrencen kører frem til onsdag den 19. december 2012 klokken 12.00.

Det er kun tilladt at deltage én gang, og forsøg på snyd fører til udelukkelse af konkurrencen.

Vinderen af konkurrencen får direkte besked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere