Købeguide: Sådan passer du bedst på din iPad

Læs her en guide til beskyttelse af din iPad - hvad enten det er cover, skal, sleeve, mappe-etui, taske, bære-etui eller beskyttelsesfilm til skærmen og/eller bagsiden, du er ude efter.

Hvad enten du har en ny iPad, en ældre iPad eller en iPad mini, så er det en god idé at anvende et beskyttende etui eller en taske for at minimere risikoen for at skade den.

Denne tablet-families elegante design gør, at man godt kan få lyst til at vise sin iPad frem, men de er ikke desto mindre sårbare over for mærker og ridser.

Derfor kan du her læse en gennemgang af de mest almindelige måder at beskytte sin iPad og få nogle gode bud fra hver kategori.

Det er ikke alle de anbefalede produkter, der kan fås på det danske marked, men hvis ikke de kan findes i en europæisk webbutik, kan de bestilles hjem fra USA.

Gode råd til indkøbet
Der er hundredvis af forskellige etuier og tasker til iPad på markedet fra tredjeparter, og de fleste findes både i udgaver til den almindelige iPad og til iPad mini.

Da tredje og fjerde generation af iPad har samme størrelse, så passer mange etuier til begge, selvom der er nogle få undtagelser.

Her kommer nogle få ting, du skal være opmærksom på, når du er på indkøb efter beskyttelse til din iPad.

Med hensyn til den almindelige iPad skal du være opmærksom på, at på nær mellem tredje og fjerde generation så har hver ny iPad-model lidt andre dimensionerne end den forrige.

Derfor er det ikke sikkert, at et etui eller en taske, der er designet til én model, passer til nogen andre modeller. Det gælder især i forhold til den første iPad.

Mange - men ikke alle - etuier til iPad 2 passer også til tredje generation. Etuier, der er lavet til tredje generation, bør også passe til iPad 2 og til den nyeste iPad (fjerde generation), men der er visse undtagelser.

Som om det ikke var forvirrende nok, så skal man også være opmærksom på, at etuier lavet specifikt til fjerde generation, dog muligvis ikke er kompatible med tredje generation:

Selv om de har samme dimensioner, så er Lightning-porten på den nyeste iPad meget mindre end den 30-pin dock-connector, der er på tredje generation, så hvis et etui har et hul i bunden til Lighting-porten, vil det ikke være stort nok til den ældre port.

Selv om det lyder som meget at tage højde for, så bare slap af: På de fleste etuiers emballage står der, hvilke iPad-modeller de fungerer sammen med.

Hvis du er i tvivl, om et specifikt produkt passer til din iPad, så sammenlign etuiets eller taskens størrelse med din iPads størrelse, spørg en medarbejder i butikken, læs kundeanmeldelser eller skriv en e-mail til producenten og spørg.

Da der indtil videre kun findes én model af iPad mini, så vil ethvert etui, der er designet til iPad mini, også passe til din mini, uanset hvilken udgave du har.

Når du er på indkøb efter et etui, der slutter tæt til din iPad, så sørg for, at det hverken blokerer dens højtaler, dock-connector eller Lightning-port, der sidder i bunden; dets mikrofon og stik til hovedtelefon, der sidder i toppen; dets kameraer for og bag (ved alle modeller på nær den originale iPad); og dets øvrige knapper - med mindre selvfølgelig etuiet er designet til, at man tager iPad'en ud af det, når man skal bruge den.

Hvis du er på indkøb efter en taske og du ser en, der hævdes at være perfekt til både iPad og netbooks, så bør du være mistænksom.

De fleste tasker, der hævdes at passe til begge dele, passer som regel dårligt til iPads, fordi iPads er meget tyndere end den typiske netbook og derfor vil komme til at svømme rundt i tasken.

Det samme gælder for iPad mini: Hvis en taske har en indbygget lomme, der er designet til iPad, vil denne lomme sandsynligvis være for stor til mini'en.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Pandora-CIO har gennemført massiv cloud-migrering i foråret: "Vi har simpelthen foretaget en åben hjerteoperation under coronakrisen"
Interview: Ved årets udgang er 70 procent af Pandoras it-landskab flyttet i skyen. Dermed når CIO Peter Cabello Holmberg i mål med planerne fra sommeren 2020 trods coronakrisen. "Vi har gennemført en række massive migreringer her under coronakrisen," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?