Artikel top billede

Foto: Robert Hendel

Nye billeder: Er Apple allerede på vej med iPhone 5S?

Der er måske allerede en afløser for Apples populære smartphone på vej. Se billederne af den formodede afløser til iPhone 5 her.

Det er under tre måneder siden, at Apple lancerede iPhone 5. 

Alligevel går der allerede nu rygter om den næste telefon-model fra Apple.

For lidt over en måned siden skrev Taiwan Commercial Times, at den næste iPhone vil blive frigivet i løbet af de første seks måneder af 2013.

I dag har det rygte fået nyt liv, efter at billeder, der angiveligt forestiller komponenterne til "iPhone 5S", er dukket op på internetsiden iPhone5parts.net.

Billederne skulle stamme fra en af Apples fabrikker.

Ligner iPhone 5 udvendigt

Teksten på bagsiden afslører, at det er en prototype, men om det er en iPhone 5 eller 5S, er ikke til at sige. 

På iPhone5parts.net spekuleres der dog i, at det er bagstykket til en formodet iPhone 5S, fordi de specifikke oplysninger under logoet er erstattet af X'er, der normalt bruges på test-prototyper.

Er billederne ægte, lader det til, at Apple holder fast i designet fra iPhone 5 i et stykke tid.

Der er dog ændringer indvendigt, hvis man sammenligner prototypen på billedet med iPhone 5. Blandt andet sidder hullerne til skruerne anderledes end på den nuværende telefonmodel.

Er billederne ægte? Døm selv.

Læs også:

Her er dommen over iPhone 5

Kamerafejl i iPhone 5: "Du holder mobilen forkert"

Her er iPhone 5: Tyndere, højere - og lynende hurtig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere