Artikel top billede

Omstridt nordjysk broker begår ham-skifte

Den omstridte nordjyske broker Cess Danmark har gang i et større ham-skifte.

På den nordjyske it-broker Cess-Danmarks hjemmeside kan man læse, at selskabet har skiftet bank.

Men nok så interessant er det, at i forbindelse med "bank-skiftet", er der pludselig også dukket et helt nyt selskab op, som kunderne skal handle med i stedet for hos Cess-Danmark.

Det drejer sig om firmaet "Handelsselskabet Nordjylland A/S". Det optræder pludselig overalt på Cess-Danmarks hjemmeside. Blandt andet under "Get in touch", nederst på hjemmesiden og i en nyhed om bankskiftet.

Ifølge erhvervsdatabasen BIQ er der tale om et helt nyt selskab, stiftet, den 10. december 2012.

Bag selskabet, hvis direktør er Cess-Danmark-direktøren Nikolaj Johansen, står blandt andet Nikolaj Johansen Holding ApS.

Cess-Danmark har over det seneste års tid været genstand for en del opmærksomhed. Blandt andet fordi selskabets tidligere salgsdirektør Dennis Nielsen blev tilbageholdt af de amerikanske myndigheder i forbindelse med en sag af ulovlig eksport.

Sagen involverede en samhandelspartner, der siden er blevet dømt for ulovlig eksport til Iran.

I sommer afleverede Cess-Danmark et regnskab med et stort millionunderskud. Og det kom frem at en leverandør truer med at anlægge retssag mod Cess-Danmark på grund af en mislykket millionordre.

Channelworld har forsøgt at få Cess-Danmarks direktør Nikolaj Johansen til at forklare, hvorfor han har stiftet det nye selskab, og hvorfor det nu pryder hjemmesiden hos Cess-Danmark så mange steder.

Men Nikolaj Johansen vil ikke svare på spørgsmål.

"Ingen kommentarer," er han eneste svar
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere