Artikel top billede

Tidligere Zepto-direktør i spidsen for Descom

Skal være rorgænger for fortsat ambitiøs dansk vækst.

Descom-ejer Johnny Helander træder et skridt tilbage og bliver arbejdende bestyrelsesformand. Morten Kjærsgaard, der har en fortid som både operationel chef for Zepto og for Bullgard, skal fra 1. januar 2013 stå i spidsen for den danske forhandler Descom.

Det sker, samtidig med at den hidtidige direktør og ejer, Johnny Helander, trækker sig tilbage og bliver arbejdende bestyrelsesformand.

"Jeg træder tilbage, fordi jeg har andre gøremål," fortæller Johnny Helander.

Han begrunder valget af Morten Kjærsgaard som ny administrerende direktør for Descom med, at Morten Kjærsgaard har et rigtig godt cv, der passer til jobbet.

"Morten er god til automatisering og webhandel. Han har de rigtige øjne til at styre denne forretning," siger Johnny Helander.

En af de ting, som ligger i Morten Kjærsgaards job, er vækst. For det er ikke meningen, at Descom skal ligge på den lade side.

"Vi har budgetteret med en 30 procent forøgelse af vores medarbejderskare til næste år. Og budgettet for salget er bestemt ikke mindre," siger Johnny Helander og antyder, at det måske ikke skal være organisk vækst det hele.

"Vi er i hvert fald på udkig efter opkøbsmuligheder Vi skal også ud og se på, om vi kan købe nogle andre virksomheder op," siger Johnny Helander.

Descom fik trods ønsket om det ikke købt nogle virksomheder op i år. Men Johnny Helander regner med, at den fortsatte krise gør flere virksomheder modne til opkøb i 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.