Artikel top billede

Zuckerbergs søster blotter sig...på Facebook

Heller ikke Facebook-stifterens egen familie fatter Facebooks mange privatlivsindstillinger.

En smule ironisk har Mark Zuckerbergs storesøster i juledagene været involveret i en forvirret debat om Facebooks privatlivsindstillinger.

Randi Zuckerberg, der tidligere har arbejdet som marketingsdirektør for Facebook, lagde et billede på Facebook. På hendes private timeline, hvor hun forventede, at kun de nærmeste venner kiggede med.

Men snart gik billedet viralt.

En person fra branchen, der var abonnent på Zuckerbergs Facebook-opdateringer, så billedet i sit feed og sendte det videre ud til hendes 40.000 Twitter-følgere. Det skriver PCmag.com.

Uncool

Men det overraskede Facebook-storesøsteren, der havde forventet at blive spurgt om tilladelse til at dele billedet.

"Jeg er ikke sikker på, hvor du har fået billedet fra. Jeg lagde det på Facebook til mine venner. At du sender det videre ud på Twitter er "uncool"," svarede Randi Zuckerberg.

Hun fik en undskyldning, men personen, der havde delt billedet, forklarede, at hun troede billedet var offentligt, fordi det dukkede op i hendes feed.
Senere har de i fællesskab fundet frem til, at billedet er havnet der, fordi hun ikke bare abonnerer på Randi Zuckerbergs opdateringer men også er "ven" med en af de andre Zuckerbergs, der var blevet "tagget" i billedet.

Derfor mener Randi Zuckerberg ikke at det handler om hendes egne evner ud i af gennemskue Facebooks privatlivsindstillinger. Hun skriver på Twitter, at det handler om net-etikette og almindelig god opførsel, når man deler andre menneskers billeder på nettet.

Hele balladen handler om Facebooks nyeste app, Facebook Poke, som blev lanceret for et par dage siden. Billedet, der blev spredt mod Facebook-familiens vilje, var deres egen interne vittige modtagelse af app'en. Se billedet her på siden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.