Artikel top billede

Behance bruges flittigt af grafikere og webdesignere til at fremvise deres evner. Fx her med app'en Endorphin.

Populært visuelt "LinkedIn" solgt til Adobe

Behance.net overtages af Adobe.

Adobe har købt Behance, der kalder sig for verdens største sociale netværk for kreative.

Man kunne også kalde Behance for de visuelle branchers udgave af erhvervsnetværket LinkedIn. Brugerne anvender nemlig Behance til at dele og fremvise deres forskellige produkter. Typisk webdesign eller grafisk design.

I løbet af de seneste 30 dage har det været over 90 millioner visninger af portfolioer på Behance-sider, og i dag har Behance over tre millioner projekter.

Med Adobes opkøb af Behance følger over en million medlemmer. De og platformen skal bruges til at styrke Adobes store statsning i 2012, Creative Cloud, en platform til cloududgaver af firmaets populære designredskaber.

Adobe skriver i en blogpost, at Behance skal kobles sammen med Creative Cloud, så det bliver lettere at fremvise sine talenter og produkter. Adobe vil fx gerne have, at designerne opbygger relationer og formidler opgaver direkte under Adobes tag.

Adobes skandinaviske marketingschef uddyber:

"Da vi lancerede Creative Cloud tidligere på året, annoncerede vi også, at vi ville komme med nye tiltag til medlemmerne. Sidste uge lancerede vi nye synkroniserings- og publiceringstjenester, og nu annoncerer vi opkøbet af Behance, der vil spille en nøglerolle i udviklingen af Creative Cloud og gøre det nemmere for kreative at samarbejde og synliggøre deres arbejde," siger Mariah Andén, nordisk marketingansvarlig for Digital Media hos Adobe.

Behance fortsætter med at have en gratis og betalt adgang.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere