Artikel top billede

Fodboldbagmand sælger ud - distributør skifter navn

Succesfuld broker fra Københavns vestegn pudser profilen af samtidig med at direktøren bliver ligestillet med den gamle ejer.

Den succesfulde broker-distributør Røsler Distribution har fra nytår skiftet navn til det umiddelbart lidt kryptiske Werd. Det nye navn skal ifølge direktør Jakob Nielsen gerne lede tankerne hen på den engelske vending "We are distribution".

Navneskiftet sker i forlængelse af, at selskabets ejerforhold er ændret, så Jakob Nielsen - direktør siden 2007 - har øget sin hidtidige ejerandel fra 35 til 50 procent.

Dermed bliver han ligestillet med firmaets stifter - ejendoms- og fodboldinvestoren mm. - Torben Røsler, der er kendt som formand for Lyngby Boldklub, som hidtil har siddet på 65 procent af ejerskabet. Han nøjes fremover med den anden halvdel af ejerskabet.

"Vi er blevet 50 procents partnere og har i samme moment valgt at ændre navnet for at opdatere vores profil udadtil. Meget af vores salg er eksportsalg, og vi har prøvet at finde et navn, som vores kunder lettere kan forholde sig til," siger Jakob Nielsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?