Artikel top billede

Fona: Vi vil ikke sammenlignes med Elgiganten

I et marked med faldende priser er vores vækst tilfredsstillende, lyder det fra Fonas topchef.

Det er ikke fair at lave en simpel sammenligning af økonomien i Fona og Elgiganten. Dertil er de to konkurrenters forretningskoncepter og vareudvalg simpelthen for forskellige, siger Fonas topchef Michael Kjær.

Hans kommentar kommer i forlængelse af Fonas moderselskab F Groups seneste regnskab, som viser et overskud før skat på 11,5 millioner kroner ud af en omsætning på to milliarder kroner.

Til sammenligning kunne Elgiganten for et par måneder siden fremvise et overskud på 158 millioner og en omsætningsfremgang på mere end 20 procent, hvilket gør omsætningen hos Elgiganten mere end dobbelt så stor som hos Fona.

"Vi er godt tilfredse med vores vækst i omsætningen. Vores volumen har i flere år været stigende, og det er vores målepunkt i et marked, hvor faldende priser er et livsvilkår. Og så er vores vareprofil helt anderledes. I et så stort marked som elektronikmarkedet er der plads til forskellige koncepter, Vi skal have konkurrencedygtige priser, men vi ønsker også at levere den service, som skal til for at sælge elektronikvarer," siger Michael Kjær, som også peger på, at Fona satser på butikker med en langt mere attraktiv beliggenhed end konkurrenterne.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.