Artikel top billede

Forhandler: Godt vi satsede på web-løsninger i tide

Vi må vænne os til, at markedet har ændret sig efter krisen, lyder det fra københavnsk Navision-forhandler, som dog holder skindet på næsen.

Egenudviklede it-løsninger er en dyr sport, som ikke bliver lettere under en økonomisk krise. Den lektie har direktør Mark Pedersen fra Navipartner København lært sig de seneste år, hvor den skrantende samfundsøkonomi og et mat it-marked har sat sig spor i både ambitioner og økonomi hos den københavnske Navision-forhandler.

"Der er flere af vores kolleger, der har det svært, og jeg ser ikke noget rundt om hjørnet, der tyder på, at nu bliver alting bedre. De gode år var unormale, og derfor er krisen ikke noget, der bare skal overstås. Vi må bare vænne os til, at det er sådan, markedet er," siger Mark Pedersen.

Trods det hårde marked kan han glæde sig over, at det er lykkedes at holde de røde tal væk fra bundlinjen.

I det seneste regnskab præsterer Navipartner København således et plus før skat på en god halv million kroner - 660.892 kroner for at være helt præcis - ud fra en omsætning, som ifølge Mark Pedersen ligger omkring de 45 millioner kroner. Det er - omstændighederne taget i betragtning - tilfredsstillende, siger han.

Navipartner København beskæftiger i dag omkring 70 medarbejdere, hvoraf de 30 arbejder i firmaets udviklingsafdeling på Mauritius.

Kerneforretningen er kasseløsninger til detailhandlen, som de seneste år er blevet suppleret med egenudviklede web-løsninger, der sætter kunderne i stand til at integrere salg af eksempelvis gavekort og bytteordninger mellem kundens fysiske butik og en webshop. Som en udløber af den satsning arbejder man også med billetløsninger. Alt i alt har det indtil videre kompenseret for afmatningen på det mere traditionelle Navision-marked.

"Vi er blevet tvunget op i mere komplekse løsninger, men vi er glade for, at vi fik satset på webben i tide til, at vi nu er med på den vogn," siger Mark Pedersen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.