Artikel top billede

Konkursefterspil: SHG-ledelse for retten til marts

Nu er datoen fastsat for retssagen mod to tidligere direktører og bestyrelsesformanden for den krakkede onlineforhandler SHG.

Onlineforhandleren SHG kollapsede i 2008. Først gik selskabet i betalingsstandsning. Men forhandleren stod ikke til at redde, så derfor blev selskabets aktiviteter solgt til konkurrenten Proshop.

Advokaten i konkursboet efter SHG var imidlertid ikke tilfreds med forløbet og stævnede sidste år de to direktører Thomas Falborg og Per Nielsen samt bestyrelsesformanden Henrik Garlik Jensen for at få dem stillet til ansvar for konkursen.

I første omgang skal retten tage stilling til, om de tre overhovedet kan stilles til ansvar i forbindelse med konkursen.

Den kommer for retten den 4. marts, oplyser kurator i konkursboet Camilla Finderup Toftegaard til Channelwolrd.

"Hvis vi får medhold, vil erstatningspørgsmålet blive behandlet efterfølgende. I første omgang er det alene anvarsgrundlaget, vi skal have på plads," siger Camilla Finderup Toftegaard.

Hun oplyser, at sagen allerede er blevet forsinket, men hvis det går efter planen, skulle der gerne falde dom inden maj.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?