Artikel top billede

(Foto: Peter Belanger)

Få lavet marketing-apps for en slik

Dansk rejse-iværksætter sælger nu sin tekniske ekspertise til bloggere og firmaer, der vil have apps - uden at skulle kode.

Everplaces er en rost, dansk webtjeneste til at gemme interessante rejsedestinationer. Nu lader firmaet andre iværksættere og firmaer bruge Everplaces' teknik og ekspertise til selv at få udviklet en app.

"Everplaces for Business" åbner i dag.

Erhvervsløsningen er en gør-det-selv-løsning, hvor man kan sammensætte en unik samling af lokationer, butikker eller steder og få den udgivet i Apples App Store for et betydeligt mindre beløb end ved en egenudviklet app.

Som eksempel kan man gratis hente en guide til Silicon Valley for historieinteresserede nørder. 

"Firmaer har brug for en mobil tilstedeværelse. Det har været besværligt og dyrt før i tiden, men det ændrer sig med vores "gør-det-selv"-teknolog," fortæller Tine Thygesen, stifter og direktør.

Programmerne vil benytte Everplaces egen tekniske platform, og det er derfor i første omgang kun muligt at lave apps, der præsenterer produkter eller steder geografisk. Et oplagt brug kunne være en butikskæde, der samler alle sine butikker i en app. Eller en turistorganisation der laver en temabaseret app til et område. Mere fleksible apps er på vej.

"De nye apps skal primært bruges til mobil marketing, typisk til at skabe længerevarende forbindelser til kunderne, som ellers er en svær disciplin i rejsebranchen".

Sæt din egen app sammen i et snuptag

Everplaces har i længere tid produceret app i fællesskab med bloggere og lokale. For eksempel en med de bedste kaffebarer på Manhattan og de bedste spisesteder i København.

Det er det koncept, som der nu skal tjenes penge på.

Firmaer og organiastioner skal betale 7500 dollar om året for en branded udgave med eget logo og grafik. For eksempel som denne i Barcelona. Wonderful Copenhagen er også skrevet på kundelisten. Private og bloggere kan slippe med at betale 249 dollar om året for en mere standadiseret udgave.

I øjeblikket har firmaerne ikke mulighed for at lægge deres apps ud som betalings-apps. Men det bliver måske muligt, lover Tine Thygesen.

Everplaces er en social rejseapp, hvor man kan gemme og dele de steder, man gerne vil besøge, eller som man allerede har udpeget som sine yndlingslokaliteter.

Everplaces er i øjeblikket indstillet til iværksætterkonkurrencen TheEuropas. En konkurrence som tidligere har kåret Podio, Spotify og Soundcloud som vindere. Opstartsfirmaet vandt sidste år en anden konkurrence med en forholdsvis stor pengepræmie.

Everplaces fokuserer stadig kun på iPhone-apps, men apps til Android og iPad er på vej.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Premium
Erik Damgaards nye firma tjener millioner og stryger ind i Top 100: “Uniconta er mit comeback, og det føles fantastisk at være tilbage”