Artikel top billede

Få lavet marketing-apps for en slik

Dansk rejse-iværksætter sælger nu sin tekniske ekspertise til bloggere og firmaer, der vil have apps - uden at skulle kode.

Everplaces er en rost, dansk webtjeneste til at gemme interessante rejsedestinationer. Nu lader firmaet andre iværksættere og firmaer bruge Everplaces' teknik og ekspertise til selv at få udviklet en app.

"Everplaces for Business" åbner i dag.

Erhvervsløsningen er en gør-det-selv-løsning, hvor man kan sammensætte en unik samling af lokationer, butikker eller steder og få den udgivet i Apples App Store for et betydeligt mindre beløb end ved en egenudviklet app.

Som eksempel kan man gratis hente en guide til Silicon Valley for historieinteresserede nørder. 

"Firmaer har brug for en mobil tilstedeværelse. Det har været besværligt og dyrt før i tiden, men det ændrer sig med vores "gør-det-selv"-teknolog," fortæller Tine Thygesen, stifter og direktør.

Programmerne vil benytte Everplaces egen tekniske platform, og det er derfor i første omgang kun muligt at lave apps, der præsenterer produkter eller steder geografisk. Et oplagt brug kunne være en butikskæde, der samler alle sine butikker i en app. Eller en turistorganisation der laver en temabaseret app til et område. Mere fleksible apps er på vej.

"De nye apps skal primært bruges til mobil marketing, typisk til at skabe længerevarende forbindelser til kunderne, som ellers er en svær disciplin i rejsebranchen".

Sæt din egen app sammen i et snuptag

Everplaces har i længere tid produceret app i fællesskab med bloggere og lokale. For eksempel en med de bedste kaffebarer på Manhattan og de bedste spisesteder i København.

Det er det koncept, som der nu skal tjenes penge på.

Firmaer og organiastioner skal betale 7500 dollar om året for en branded udgave med eget logo og grafik. For eksempel som denne i Barcelona. Wonderful Copenhagen er også skrevet på kundelisten. Private og bloggere kan slippe med at betale 249 dollar om året for en mere standadiseret udgave.

I øjeblikket har firmaerne ikke mulighed for at lægge deres apps ud som betalings-apps. Men det bliver måske muligt, lover Tine Thygesen.

Everplaces er en social rejseapp, hvor man kan gemme og dele de steder, man gerne vil besøge, eller som man allerede har udpeget som sine yndlingslokaliteter.

Everplaces er i øjeblikket indstillet til iværksætterkonkurrencen TheEuropas. En konkurrence som tidligere har kåret Podio, Spotify og Soundcloud som vindere. Opstartsfirmaet vandt sidste år en anden konkurrence med en forholdsvis stor pengepræmie.

Everplaces fokuserer stadig kun på iPhone-apps, men apps til Android og iPad er på vej.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Stort dansk gennembrud i kvanteforskningen: Kan bane vejen for bedre kryptering og beskyttelse mod cyberangreb
Et gennembrud på Københavns Universitet kan skabe forbedrede muligheder for at udvikle nye kvantekryptografiske løsninger, der kan styrke datasikkerheden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kommune optimerede adgangen til digitale tjenester, styrkede sikkerheden – og mindskede omkostningerne
Med en samlet netværks- og sikkerhedsløsning giver Viborg Kommune medarbejderne lettere, hurtigere og sikrere adgang til digitale tjenester.