Få lavet marketing-apps for en slik

Dansk rejse-iværksætter sælger nu sin tekniske ekspertise til bloggere og firmaer, der vil have apps - uden at skulle kode.

Everplaces er en rost, dansk webtjeneste til at gemme interessante rejsedestinationer. Nu lader firmaet andre iværksættere og firmaer bruge Everplaces' teknik og ekspertise til selv at få udviklet en app.

"Everplaces for Business" åbner i dag.

Erhvervsløsningen er en gør-det-selv-løsning, hvor man kan sammensætte en unik samling af lokationer, butikker eller steder og få den udgivet i Apples App Store for et betydeligt mindre beløb end ved en egenudviklet app.

Som eksempel kan man gratis hente en guide til Silicon Valley for historieinteresserede nørder. 

"Firmaer har brug for en mobil tilstedeværelse. Det har været besværligt og dyrt før i tiden, men det ændrer sig med vores "gør-det-selv"-teknolog," fortæller Tine Thygesen, stifter og direktør.

Programmerne vil benytte Everplaces egen tekniske platform, og det er derfor i første omgang kun muligt at lave apps, der præsenterer produkter eller steder geografisk. Et oplagt brug kunne være en butikskæde, der samler alle sine butikker i en app. Eller en turistorganisation der laver en temabaseret app til et område. Mere fleksible apps er på vej.

"De nye apps skal primært bruges til mobil marketing, typisk til at skabe længerevarende forbindelser til kunderne, som ellers er en svær disciplin i rejsebranchen".

Sæt din egen app sammen i et snuptag
Everplaces har i længere tid produceret app i fællesskab med bloggere og lokale. For eksempel en med de bedste kaffebarer på Manhattan og de bedste spisesteder i København.

Det er det koncept, som der nu skal tjenes penge på.

Firmaer og organiastioner skal betale 7500 dollar om året for en branded udgave med eget logo og grafik. For eksempel som denne i Barcelona. Wonderful Copenhagen er også skrevet på kundelisten. Private og bloggere kan slippe med at betale 249 dollar om året for en mere standadiseret udgave.

I øjeblikket har firmaerne ikke mulighed for at lægge deres apps ud som betalings-apps. Men det bliver måske muligt, lover Tine Thygesen.

Everplaces er en social rejseapp, hvor man kan gemme og dele de steder, man gerne vil besøge, eller som man allerede har udpeget som sine yndlingslokaliteter.

Everplaces er i øjeblikket indstillet til iværksætterkonkurrencen TheEuropas. En konkurrence som tidligere har kåret Podio, Spotify og Soundcloud som vindere. Opstartsfirmaet vandt sidste år en anden konkurrence med en forholdsvis stor pengepræmie.

Everplaces fokuserer stadig kun på iPhone-apps, men apps til Android og iPad er på vej.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.