Artikel top billede

Fra tre til fire: Københavnsk forhandler går med i jysk roadshow

Tre selvstændige forhandlere gennemførte sidste år med succes et roadshow tre forskellige steder i Jylland. Nu er en sjællandsk forhandler med på en gentagelse.

"Jeg synes det er fedt, at vi får det op at køre igen. Der er fuld opbakning til det", siger initiativtager Kenan Hansen fra Nova Data i Sønderborg om det kommende arrangement, Roadshow 2013.

Arrangementet er en opfølger til Roadshow 2012, som Nova Data sidste år arrangerede sammen med JA Data fra Skive og Electronic Center i Esbjerg.

I år har de tre forhandlere lokket den lidt større forhandler Føniks Computer, der både har fysiske butikker og en stor onlineshop, med på vognen.

"Det bliver i deres København-afdeling. Sidste år, da vi lavede Roadshow, fik vi mange henvendelser fra Sjælland, om vi ikke kom derover. Det prøver vi så med Føniks i år," siger Kenan Hansen.

Han er begejstret over, at hans koncept, som han udviklede efter blandt andet at have holdt midnatsåbent i forbindelse med lanceringen af Windows 7 og Windows 8, nu er blevet så populært.

"Vi har allerede Kingston, Epson og Steelseries med. Og jeg kan ikke forestille mig, at Microsoft siger nej. Jeg har også kastet bolden op over for andre producenter. Så jeg tror, det bliver stort igen i år," lyder det fra Kenan Hansen.

Han er især begejstret for, at der er tale om et græsrodsprojekt, hvor selvstændige forhandlere fra helt små butikker til en større spiller som Føniks kan finde sammen om et fælles koncept.

"Vi får skabt liv i gaden og lavet en masse gode tilbud til vores kunder," siger han.

Samtidig er Kenan Hansen også meget bevidst om, at konceptet ikke skal vokse ham over hovedet.

"Vi vil gerne have, det skal være mandskabsmæssigt overkommeligt. Det nytter ikke noget, hvis 100 butikker skal afholde det her over et par dage, " siger han.

"Det vigtige i år er, at vi rammer København. Hvis vi næste år kan få Fyn med, er det godt."

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.