Artikel top billede

Dato sat: Expert genåbner butikker med brandudsalg

Nu genåbner Expert Danmark de to butikker i Vejen og Ribe, som banken fik erklæret konkurs mellem jul og nytår.

"Vi har hele tiden været helt uforstående over for, at de skulle lukkes," fortæller Expert Danmarks kæde-direktør John Birkmose Andersen om de to Expert-butikker, der mellem jul og nytår måtte lukke på grund af konkurs.

Derfor har Expert Danmark forhandlet med konkursboet efter butikkerne, der var tilknyttet Expert-kæden som franchisebutikker. Forhandlingerne er nu endt med, at Expert Danmark genåbner butikkerne 24. januar.

"Butikkerne havde en fornuftig økonomi helt frem til lukningen, og vi ville selvfølgelig heller ikke gå så helhjertet ind i en redning, hvis de to butikker ikke havde en klokkeklar berettigelse i Ribe og Vejen," lyder det fra John Birkmose Andersen.

Når butikkerne åbner 24. januar klokken 10, bliver det ifølge Expert med et stort januarudsalg, som skal sparke det hele i gang.

Som Channelworld tidligere har fortalt, bliver de to butikker i første omgang åbnet som kæde-butikker. Det vil sige butikker, der er helejet af Expert Danmark. Men ifølge John Birkmose Andersen leder Expert efter nye franchise-tagere, så butikkerne igen på et tidspunkt kan indgå i Expert-kæden som franchisebutikker.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?