Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Tech Data: Fornuftigt at IBM skærer i antallet af danske distributører

Fravalget af Also Actebis som distributør vil styrke IBM, mener Tech Data-direktør.

IBM's fravalg af Also Actebis på det danske marked skærper producentens profil og gør det nemmere for de tilbageværende distributører at markere sig på markedet. Det mener chefen for Tech Datas enterprise-forretning (Azlan), Thomas Christensen.

Fra 1. april går IBM fra fire til tre distributører i Danmark. Det er gået ud over Also Actebis, som er blevet fravalgt til fordel for de tre konkurrenter Arrow ECS, svenske Pedab og Tech Data.

"Vi fokuserer meget på tilvalget af os og ikke så meget på fravalget af Also Actebis, og vi er rigtig glade for at være med i IBM's fremtidige setup for SMB-markedet. IBM har forholdt sig til, hvilken profil de gerne ville have i markedet. Jeg tror, det er udtryk for, at man vil samarbejde med færre større spillere, og det giver en klarere profil for de enkelte distributører, som så kan dække de forskellige dele af markedet," siger Thomas Christensen.

Han peger på, at de tre fremtidige distributører supplerer hinanden med Arrow ECS, der retter sig mod den øverste ende af IBM's enterprise-marked, Pedab som specialist på software-delen og Tech Data som volumen-distributør med speciale i mid-market og SMB-forhandlere.

Thomas Christensen mener, at det også har spillet en rolle for IBM, at Tech Data på europæisk plan er den største value add-distributør.

"Det tror jeg også, IBM har skelet til, da valgte at satse på os. Så ser man det med europæiske briller, giver IBM's valg meget god mening," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs