Artikel top billede

Tech Data: Fornuftigt at IBM skærer i antallet af danske distributører

Fravalget af Also Actebis som distributør vil styrke IBM, mener Tech Data-direktør.

IBM's fravalg af Also Actebis på det danske marked skærper producentens profil og gør det nemmere for de tilbageværende distributører at markere sig på markedet. Det mener chefen for Tech Datas enterprise-forretning (Azlan), Thomas Christensen.

Fra 1. april går IBM fra fire til tre distributører i Danmark. Det er gået ud over Also Actebis, som er blevet fravalgt til fordel for de tre konkurrenter Arrow ECS, svenske Pedab og Tech Data.

"Vi fokuserer meget på tilvalget af os og ikke så meget på fravalget af Also Actebis, og vi er rigtig glade for at være med i IBM's fremtidige setup for SMB-markedet. IBM har forholdt sig til, hvilken profil de gerne ville have i markedet. Jeg tror, det er udtryk for, at man vil samarbejde med færre større spillere, og det giver en klarere profil for de enkelte distributører, som så kan dække de forskellige dele af markedet," siger Thomas Christensen.

Han peger på, at de tre fremtidige distributører supplerer hinanden med Arrow ECS, der retter sig mod den øverste ende af IBM's enterprise-marked, Pedab som specialist på software-delen og Tech Data som volumen-distributør med speciale i mid-market og SMB-forhandlere.

Thomas Christensen mener, at det også har spillet en rolle for IBM, at Tech Data på europæisk plan er den største value add-distributør.

"Det tror jeg også, IBM har skelet til, da valgte at satse på os. Så ser man det med europæiske briller, giver IBM's valg meget god mening," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.