Artikel top billede

Sjællandsk forhandler klar til større projekter efter fusion

Nyfusioneret forhandler satser på de tekniske kompetencer som indgangen til nye kundegrupper.

Efter flere års samarbejde har de to sjællandske forhandlere Datacomfort og Obtain fusioneret deres forretninger. På navnesiden er det Datacomfort, der fortsætter, og med fusionen satser folkene bag på at stå stærkere - især på markedet for økonomiløsninger baseret på Microsofts Dynamics NAV.

"Vi arbejder i forvejen meget sammen, og vi er nu nået dertil, at vi lige så godt kunne fusionere. Nu kommer vi til at stå en del stærkere på større NAV-projekter. Det er der, vi kan se, at det kører stærkt for øjeblikket" siger direktør i Datacomfort Christian Birkmann, som dog også forventer, at den samlede volumen i forretningen vil vokse det næste et til to år.

Både Datacomfort og Obtain har hidtil haft focus på Dynamics-løsninger til C5 og NAV - plus at Datacomfort også har leveret blandt andet server- og virtualiseringsløsninger.

"Vi kan se, at det er på NAV-markedet, vi befinder os godt, og nu kan vi mere seriøst tage fat på større kunder og projekter. Men vi holder fast i det gamle spor i Datacomfort. Vi er en flok teknikere, og derfor er det også de tekniske kompetencer, vi satser på," siger Christian Birkmann, som efter fusionen når op på at beskæftige i alt 13 medarbejdere.

I forlængelse af fusionen med har Datacomfort lagt en række nye løsninger i støbeskeen, men indholdet ønsker Christian Birkmann dog ikke at løfte sløret for.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.