Artikel top billede

Sjællandsk forhandler klar til større projekter efter fusion

Nyfusioneret forhandler satser på de tekniske kompetencer som indgangen til nye kundegrupper.

Efter flere års samarbejde har de to sjællandske forhandlere Datacomfort og Obtain fusioneret deres forretninger. På navnesiden er det Datacomfort, der fortsætter, og med fusionen satser folkene bag på at stå stærkere - især på markedet for økonomiløsninger baseret på Microsofts Dynamics NAV.

"Vi arbejder i forvejen meget sammen, og vi er nu nået dertil, at vi lige så godt kunne fusionere. Nu kommer vi til at stå en del stærkere på større NAV-projekter. Det er der, vi kan se, at det kører stærkt for øjeblikket" siger direktør i Datacomfort Christian Birkmann, som dog også forventer, at den samlede volumen i forretningen vil vokse det næste et til to år.

Både Datacomfort og Obtain har hidtil haft focus på Dynamics-løsninger til C5 og NAV - plus at Datacomfort også har leveret blandt andet server- og virtualiseringsløsninger.

"Vi kan se, at det er på NAV-markedet, vi befinder os godt, og nu kan vi mere seriøst tage fat på større kunder og projekter. Men vi holder fast i det gamle spor i Datacomfort. Vi er en flok teknikere, og derfor er det også de tekniske kompetencer, vi satser på," siger Christian Birkmann, som efter fusionen når op på at beskæftige i alt 13 medarbejdere.

I forlængelse af fusionen med har Datacomfort lagt en række nye løsninger i støbeskeen, men indholdet ønsker Christian Birkmann dog ikke at løfte sløret for.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere