Artikel top billede

Sjællandsk forhandler klar til større projekter efter fusion

Nyfusioneret forhandler satser på de tekniske kompetencer som indgangen til nye kundegrupper.

Efter flere års samarbejde har de to sjællandske forhandlere Datacomfort og Obtain fusioneret deres forretninger. På navnesiden er det Datacomfort, der fortsætter, og med fusionen satser folkene bag på at stå stærkere - især på markedet for økonomiløsninger baseret på Microsofts Dynamics NAV.

"Vi arbejder i forvejen meget sammen, og vi er nu nået dertil, at vi lige så godt kunne fusionere. Nu kommer vi til at stå en del stærkere på større NAV-projekter. Det er der, vi kan se, at det kører stærkt for øjeblikket" siger direktør i Datacomfort Christian Birkmann, som dog også forventer, at den samlede volumen i forretningen vil vokse det næste et til to år.

Både Datacomfort og Obtain har hidtil haft focus på Dynamics-løsninger til C5 og NAV - plus at Datacomfort også har leveret blandt andet server- og virtualiseringsløsninger.

"Vi kan se, at det er på NAV-markedet, vi befinder os godt, og nu kan vi mere seriøst tage fat på større kunder og projekter. Men vi holder fast i det gamle spor i Datacomfort. Vi er en flok teknikere, og derfor er det også de tekniske kompetencer, vi satser på," siger Christian Birkmann, som efter fusionen når op på at beskæftige i alt 13 medarbejdere.

I forlængelse af fusionen med har Datacomfort lagt en række nye løsninger i støbeskeen, men indholdet ønsker Christian Birkmann dog ikke at løfte sløret for.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?