Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Atea snuppede tocifret million-ordre for næsen af Dustin

"Vi er bare bedst på prisen," lyder det fra Atea.

Dustin og Atea stod i sidste ende hoved mod hoved i kampen om en ordre på 44 millioner svenske kroner til den svenske by Malmø.

Oprindeligt var fire forhandlere med i spillet, men den hårdeste kamp var mellem Atea og Dustin. En kamp, som Atea ifølge Channelworlds svenske søstermedie IT24 vandt på målstregen. "Det er prisen, der tæller, og vi er helt enkelt mest konkurrencedygtige," siger Ateas regionalchef Peter Falk til IT24.

Peter Falk afviser samtidig over for IT24, at forhandleren skulle have dumpet priserne for at vinde kontrakten.

"Nej, vi har en trimmet organisation og kan derfor lave gode priser. At vi kan levere klienter til en god pris kan vi takke vores logistikcenter i Växjö for. De har sort bælte i logistik," siger Peter Falk.

Atea er Nordens største forhandler og har vundet en række sager på det seneste. Både i Norge, Danmark og Sverige.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere