Artikel top billede

Experts kædedirektør John Birkmose Andersen ser frem til at kunne præsentere Microsofts Surface RT for sine kunder, når den lanceres i Danmark den 14. februar.

Expert og Elgiganten får lov at sælge Surface - gør du?

Microsoft er klar til at sende sin nye tablet-computer ud til kunderne via to af landets største retailkæder.

Flere af de store retailkæder er tæt på at indgå aftale med Microsoft om salg af producentens nye tablet-computer - Surface RT. Microsoft er indtil videre tavs om, hvorvidt andre forhandlere kommer med på toget.

Hos Expert glæder kædedirektør John Birkmose Andersen sig til at kunne præsentere den nye computer for kunderne.

"Vi har lavet aftale med Microsoft om, at Expert sælger Surface fra og med lanceringsdagen den 14. februar," siger Expert-direktøren, som ikke er overrasket over, at Microsoft vælger at gå via retailforhandlere.

"Det er et produkt, der retter sig meget bredt i markedet. Derfor vil Surface også tiltrække kundegrupper, der ikke har den dybe tekniske indsigt, og som har brug for den hjælp og service, vi kan levere," siger John Birkmose Andersen.

Hos Elgiganten ser salgschef Jan Kirkedal også frem til at få Surface på hylderne. Det kan dog knibe med at blive klar til den officielle lancering, vurderer han.

"Lige nu ligger vores nordiske indkøbsteam og vores ejere i Dixons i forhandlinger med Microsoft, og jeg går da stærkt ud fra, at vi får Surface på hylderne. Det er jo nok et produkt, som en del forbrugere er interesseret i, så jeg vil da gerne kunne præsentere det så hurtigt som muligt. Men som tingene ser ud lige nu, tror jeg ikke, vi når det til den officielle lancering," siger Jan Kirkedal.

Fra Microsoft Danmark lyder det i dag, at man ikke vil kommentere på igangværende forhandlinger.

Microsoft annoncerede i sidste uge, at Surface kommer til det danske marked den 14. februar. Meldingen lød blandt andet på, at Surface RT vil blive solgt online gennem Microsoft Store, mens der ikke forlød noget om, hvilke forhandlere der bliver lukket ind i varmen.

Får du eller dine forhandlerkolleger Surface på hylderne, kan du tippe redaktionen her.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere