Artikel top billede

Channel business manager i Xerox Danmark Lasse Heinricy er 40 år og bor i Hørsholm. Han er gift med Lina, og de har børnene Oliver, Filippa og Cecilie.

Xerox-chef: Krisen presser pris, service og kvalitet

Moralen i it-branchen er blevet bedre, i takt med at der er blevet længere mellem de "hurtige typer", mener business manager Lasse Heinricy fra Xerox Danmark.

Hvad holder du mest af ved it-branchen?

Jeg kan rigtig godt lide dynamikken. Det går hurtigt i den her branche, og det skaber muligheder. Desuden tiltales jeg af den type mennesker, der er i it-branchen.

Og hvad bryder du dig mindst om?

Hvis jeg var blevet spurgt for nogle år tilbage, ville jeg have svaret, at folks moral i it-branchen var det, jeg brød mig mindst om. Men der er ikke rigtig længere så mange af de ̏"hurtige" typer i branchen, så jeg har faktisk ikke noget at klage over.

Hvad er du mest stolt af i din karriere?

Jeg har gennem 3-4 år været med til at opbygge Xerox' iGen3- og nu iGen4-programmet og få det implementeret i Danmark. Og Xerox Danmark er nu verdens førende land på det område, så det er vel en succes, man gerne må være stolt af.

Og hvad vil du helst glemme?

Jeg fortryder faktisk ingenting, men har lært af mine fejl - så dem ville jeg heller ikke være foruden.

Hvilken person i it-branchen har betydet mest for dig?

Xerox tidligere administrerende direktør og min chef, Valentin Govaetts beundrer jeg meget. Han var meget inspirerende og har gennem hele min karriere været det menneske, som har motiveret mig mest.

Hvad ville du lave i dag, hvis du helt frit kunne vælge dit drømmejob?

Jeg ville gerne være professionel golfspiller, hvis jeg kunne vælge helt frit.

Hvad er lige nu den største trussel mod it-branchen?

På grund af den finansielle krise er der meget fokus på prisen, og det går ud over innovationen. For slet ikke at nævne ting som service og kvalitet, der naturligvis også kommer under pres.

Hvad ville du gøre, hvis du var Danmarks it-minister?

Jeg ville sikre, at den offentlige digitalisering kom til at fungere gnidningsløst, så man fra udlandet vil se på Danmark som en førende nation inden for it.

Hvordan takler du arbejdspres?

Jeg har ikke oplevet at blive stresset. Jeg er god til at prioritere, og dernæst er jeg også god til at uddelegere opgaver og lægge dem fra mig.

Hvordan kobler du af?

Jeg spiller golf, løber og er sammen med familien

Hvad laver du om ti år?

Det ved jeg heldigvis ikke noget om.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.