Artikel top billede

Fik underskud: Vi har ingen grund til at klage

Når markedet stadig er trægt, betyder et minimalt underskud ikke så meget, mener Sønderborg-forhandler. "Det handler om at lave noget støj", understreger han.

I et år, hvor Nova Data har fået sat gang i et Road Show-samarbejde med tre andre forhandlere og i øvrigt har holdt skindet nogenlunde på næsen, mener direktør Kenan Hansen, ikke, der er noget at klage over, selv om Sønderborg-forhandleren er kommet ud med et underskud.

Det er også et beskedent underskud på 37.000 kroner. Men det står dog i modsætning til sidste regnskab, da Nova Data kom ud med et overskud på 218.000 kroner.

"Det er aldrig tilfredsstillende at komme ud med et minus. Men med det marked vi har, så mener jeg ikke vi har grund til at klage" lyder Kenan Hansens eneste kommentar til regnskabet.

For ham er det langt væsentligere, at Nova Data har holdt skibet flydende og fået gjort opmærksom på sig selv.

"Det handler om at få lavet noget støj, så vi kan trække kunderne til," siger han.

Her er han især stolt over, at han i det forløbne år fik to af sine jyske kolleger med til at lave et Roadshow med en række producenter, som har været ude i butikkerne og vise deres varer frem.

Roadshow 2012 blev lavet på baggrund af Kenan Hansens erfaringer med at lave arrangementer i sin egen forretning i Sønderborg, hvor han blandt andet har holdt midnatsåbent i forbindelse med lanceringen af Windows 7. I forbindelse med Windows 8-lanceringen skete det sammen med de jyske kolleger.

Roadshow 2012, som ud over Kenan Hansens egne Nova Data-butik også havde stop hos Electronic Center i Esbjerg og JA Computer i Skive, var ifølge Sønderborgforhandleren så stor en succes, at det skal gentages igen i år. 

I 2013 udgaven har de tre jyske butikker fået følgeskab af Falkoner Allé-butikken Føniks Computer, som bliver Roadshow 2013's stop på Sjælland.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere