Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Fik underskud: Vi har ingen grund til at klage

Når markedet stadig er trægt, betyder et minimalt underskud ikke så meget, mener Sønderborg-forhandler. "Det handler om at lave noget støj", understreger han.

I et år, hvor Nova Data har fået sat gang i et Road Show-samarbejde med tre andre forhandlere og i øvrigt har holdt skindet nogenlunde på næsen, mener direktør Kenan Hansen, ikke, der er noget at klage over, selv om Sønderborg-forhandleren er kommet ud med et underskud.

Det er også et beskedent underskud på 37.000 kroner. Men det står dog i modsætning til sidste regnskab, da Nova Data kom ud med et overskud på 218.000 kroner.

"Det er aldrig tilfredsstillende at komme ud med et minus. Men med det marked vi har, så mener jeg ikke vi har grund til at klage" lyder Kenan Hansens eneste kommentar til regnskabet.

For ham er det langt væsentligere, at Nova Data har holdt skibet flydende og fået gjort opmærksom på sig selv.

"Det handler om at få lavet noget støj, så vi kan trække kunderne til," siger han.

Her er han især stolt over, at han i det forløbne år fik to af sine jyske kolleger med til at lave et Roadshow med en række producenter, som har været ude i butikkerne og vise deres varer frem.

Roadshow 2012 blev lavet på baggrund af Kenan Hansens erfaringer med at lave arrangementer i sin egen forretning i Sønderborg, hvor han blandt andet har holdt midnatsåbent i forbindelse med lanceringen af Windows 7. I forbindelse med Windows 8-lanceringen skete det sammen med de jyske kolleger.

Roadshow 2012, som ud over Kenan Hansens egne Nova Data-butik også havde stop hos Electronic Center i Esbjerg og JA Computer i Skive, var ifølge Sønderborgforhandleren så stor en succes, at det skal gentages igen i år. 

I 2013 udgaven har de tre jyske butikker fået følgeskab af Falkoner Allé-butikken Føniks Computer, som bliver Roadshow 2013's stop på Sjælland.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.