Artikel top billede

Efter ni år i Humac - heraf de sidste to og et halvt år som dansk landechef - forlader Morten Bo Andersen Apple-forhandleren.

Pludselig exit for Humacs danske landechef

Apple-forhandleren henter ny landechef i telebranchen.

Apple-kæde Humac har meget pludseligt valgt at skille sig af med sin danske landechef gennem de sidste to og et halvt år, Morten Bo Andersen. Han fratræder sit job fra og med i morgen den 1. februar.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor direktør for Humacs afdelinger i Norge, Tyskland og Danmark, Jesper Lehmann Nielsen, meget kortfattet takker Morten Bo Andersen for godt samarbejde i de tilsammen ni år, hvor den nu forhenværende landechef har arbejdet for butikskæden.

Det har ikke været muligt at få en uddybende kommentar til den pludselige udskiftning på den danske toppost.

"Det har jeg ikke mulighed for at udtale mig om," lyder det fra Humacs marketingchef, Vibeke Bjerker.

Når Humacs danske medarbejdere møder på arbejde i morgen, hedder deres ny chef Michael Bech, 42 år. Han kommer fra et job som salgsdirektør hos teleselskabet Telia.

Han hentes ind for, som det hedder i Humacs pressemeddelelse, "at fastholde den gode vækstrate i et konkurrencepræget marked" og dermed "tage endnu et skridt op ad stigen".

Humac har de seneste fire år mere end fordoblet sin omsætning, så den i dag ligger tæt på en halv milliard kroner om året. Til gengæld har det knebet alvorligt med at skabe indtjening i det russisk-ejede selskab. I det seneste regnskab lød overskuddet på beskedne 3,4 millioner kroner - svarende til en overskudsgrad på kun lige godt en procent.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.