Artikel top billede

Gammel kending i spidsen for Infinigate

Ny direktør har opbygget fotoservice til ejendomsmæglere, men vender nu tilbage til it-branchen som dansk direktør i sikkerhedsdistributøren.

Efter at have været uden direktør siden november har sikkerhedsdistributøren Infinigate nu fået ny mand på posten. Det bliver 44-årige Jan Minche.

Fra på mandag overtager han jobbet som direktør i Danmark, hvor han skal genopbygge distributøren, som har mistet markedsandele og omsætning over de seneste år.

"Vores performance har ikke været god. Kernen i problemet er, at vi ikke har haft det rigtige team. Men nu har vi fået Jan på plads og er i gang med at rekruttere to nye salgsressourcer," siger Infinigates nordiske chef Thomas Hagelid, som fortæller, at han valgte Jan Minche ud af et felt på 30 ansøgere som den mand, der skal lede det nye team.

Jan Minche er helt klar over, hvad der forventes af ham.

"Der er ingen tvivl om, at omsætningen skal løftes, når man ser på de marginer, man arbejder med i dag. Den skal løftes markant, for at det bliver interessant for både ejeren og alle andre. Det bliver opgaven. Men når jeg ser, hvad Infinigate har opnået i Norge og Sverige, er der ikke nogen grund til, at det ikke skulle lykkes i Danmark," siger Jan Minche.

Det er syv år siden, Jan Minche sidst har været i it-branchen.  Han kommer fra en stilling som selvstændig, men har fra gamle dage et kendskab til både sikkerhedsdistribution og Infinigate. 

"Jeg ser frem til at vende tilbage. Jeg har savnet den dynamik, der er i branchen, hvor tingene hele tiden forandrer sig," siger han.

I fem år fra 1995 til 2000 arbejdede Jan Minche med it-sikkerhed. Her var han salgschef hos Tempest, som Infinigate hed dengang. Derefter tog Jan Minche en tur først som ansvarlig for it-sikkerhed hos Cybercity (i dag Telenor) og siden ansvarlig for partnerkanalen.

Siden 2005 har han opbygget sin egen virksomhed, Servika Produktions, en fotoservicevirksomhed rettet mod ejendomsmæglerbranchen, som han i 2008 solgte til norske Zentuvo Group og helt forlod for godt et år siden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.