Artikel top billede

Ny strategi i Humac: Vi skal have mere volumen

Ny dansk landechef lægger op til sporskifte for Apple-forhandleren.

Fortsat vækst, volumensalg og større markedsandele er vejen til bedre indtjening for Apple-forhandleren Humac. Det siger butikskædens nytiltrådte landechef, Michael Bech. Han lægger dermed op til et sporskifte i Humacs forretningsstrategi, efter at han har afløst Morten Bo Andersen, som i går meget pludseligt forlod posten som landechef.

"Ejerne har ønsket at sætte et andet fokus. Humac er den største Apple premium reseller og sidder på et brand, som har medvind i markedet. Så der er en helt klar forventning om vækst, bedre indtjening og større markedsandele," siger Michael Bech til ChannelWorld.

Udmeldingen fra den nye landechef står i skarp kontrast til udtalelser fra Bechs forgænger i jobbet. For kun en uge siden sagde han til ChannelWorld, at Humacs omsætning er "næsten der, hvor vi gerne vil være", og at vejen til bedre indtjening går gennem salg af services og konsulentydelser.

Humacs seneste regnskab viste en vækst i omsætningen på tæt ved 20 procent til 453 millioner kroner. Men på bundlinien endte Humac med et yderst beskedent overskud på 3,4 millioner kroner.

Men ifølge Michael Bech er vejen frem for Humac nu at vokse yderligere.

"Jeg kan sige så meget, at min opfattelse nok ikke er den samme på alle områder. Jeg opfatter Apple som et produkt, der kan hentes meget mere volumen på. Så der er nogle oplagte potentialer for Humac til at få større volumener, specielt når man har et brand som Apple, der vokser så meget. Så skal man sørge for at have den rette indtjening på de varer, du sælger," siger Michael Bech.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.