Artikel top billede

Tidligere Telia-direktør skal lede Adobe i Norden

Skal styre softwaregigantens salg i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Stefan Dahlgren, der kommer fra stilling som salgsdirektør for den svenske Telia-koncern, skal fremover lede softwaregigantens salg i Norden.

Dermed har Adobe fået ny nordisk chef, kort tid efter at Mark Zablan i oktober satte sig i spidsen for Adobe i EMEA-regionen.

Inden jobbet som salgsdirektør i Telia var Stefan Dahlgren, der har en karriere på 25 år i it-branchen bag sig, direktør for Bea Systems i Sverige.

Fremover skal han styre Adobes to nordiske divisioner Digital Media og Digital Marketing. Det er ikke kun pakkesoftware. Begge Adobes divisioner arbejder også med cloud-salg via Adobe Creative Cloud og Adobe Marketing Cloud.

"Vi har rigtig godt fat med vores kreative produkter i Norden, og min store opgave bliver at overbevise hele Norden om, at vi har de mest avancerede produkter til optimering af digital markedsføring. Og at de to divisioners produkter ofte appellerer til samme kunde. Vi har et stærkt og kompetent nordisk team, som jeg ser frem til at arbejde sammen med, så vi kan fortsætte virksomhedens udvikling og vokse endnu hurtigere i det nordiske marked," udtaler Stefan Dahlgren i forbindelse med sin ansættelse.

Stefan Dahlgren er tiltrådt i sit nye job.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?