Artikel top billede

Asus får ny distributør

Boston skal være spydspids i pc-producentens offensiv mod SMB-kunder.

Den taiwanesiske pc-producent Asus har indgået aftale med Boston Distribution, som fremover skal være producentens ambassadør i forhold til it-forhandlere på B2B- og SMB-markederne.

Asus har hidtil alene været distribueret gennem de to broadlinere Also Actebis og Tech Data og har de seneste år især gjort sig bemærket med et stærkt salg af bærbare og tablet pc'er til consumer-markedet. Men nu satser man på at gentage kunststykket over for erhvervskunderne med Boston som den primære ambassadør ude hos forhandlerne.

Salgschef hos Asus Martin Clausen peger på Bostons aktive salgsarbejde som en af de væsentligste grunde til, at Asus nu kaster sit lod i den skål.

"Vi følte, at der var plads til en yderligere spiller, der kan være en del af vores distribution. Vi er blandt de førende i retail, og den succes vil vi også gerne udbrede til B2B- og SMB-kanalen.
Skal vi fortsætte den flotte vækst, skal Asus bredere ud i B2B- og SMB-kanalen. Her er et stort potentiale, og vi har brug for en fokuseret distributør til at løse denne opgave. Boston er kendt for at have deres folk ude i hos kunderne, og jo flere sælgere, vi kan få på landevejen til at promovere vores produkter og gøre en aktiv salgsindsats, jo bedre. Derfor var et samarbejde med Boston Distribution et naturligt valg," siger Martin Clausen.

Hos Boston ser direktør Christian Banzhaf frem til at vækste Boston og Asus' fælles forretning.

Læs mere:

Boston er kommet tættere på forhandlerne

Millionoverskud i Boston efter slankekur

Boston napper Casper Sanderhage
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.