Artikel top billede

Direktør for det hele: Visma samler danske selskaber

ERP-producenten vil samle forhandlerforretning og direkte forretning under samme hat.

Vismas forhandlere kan forvente at blive kaldt ind til møder den kommende tid.

Hidtil har Visma kørt med separate selskaber, men nu samles hele forretningen under én hat og én direktør. June Mejlgaard, som hidtil har været direktør for serviceforretningen, bliver nu direktør for hele Vismas danske butik.

June Mejlgaard fortæller, at når hun samlende direktør for hele Vismas palette, er en dansk manøvre, som nok hænger sammen med at softwaredelen er den mindste del af forretningen i Danmark.

"Men det, at vi fusionerer Vismas divisioner sker ikke kun i Danmark. Vi gør helt klart det her for at blive stærkere. Noget af det, som er væsentligt, er, at vi er både software- og serviceleverandør. Det kommer vi til at sætte fokus på i fremtiden. Vi bliver bare en stærk enhed i Danmark," siger June Mejlgaard til Channelworld.

Winkompass, Visma Business og Mamut er bare nogle af de ERP-programmer, som den norske ERP-producent Visma har under sin hat. Derudover har Visma også en stor service-forretning, som tager sig af bogføring for kunder.

Selv om June Mejlgaard ikke løfter sløret for mange detaljer fortæller hun dog, at der kommer til at ske forskellige ting i løbet af den nærmeste fremtid.

"Vi vil gerne have fusionen på plads, inden vi informerer. Men når man fusionerer selskaber, sker der altid ændringer. Det kan man ikke undgå," siger hun.

Umiddelbart mener June Mejlgaard dog ikke, at Vismas forhandlere kommer til at opleve den store forskel. Men de skal informeres om ændringen. Derfor indkalder June Mejlgaard også forhandlerne til partnerdage. Første møde er sidst i februar.

"Det bliver Visma Business-partnerne, der kommer ind først. Vi kommer til at tage partnere trinvis efter de løsninger, de laver," siger June Mejlgaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere