Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Direktør for det hele: Visma samler danske selskaber

ERP-producenten vil samle forhandlerforretning og direkte forretning under samme hat.

Vismas forhandlere kan forvente at blive kaldt ind til møder den kommende tid.

Hidtil har Visma kørt med separate selskaber, men nu samles hele forretningen under én hat og én direktør. June Mejlgaard, som hidtil har været direktør for serviceforretningen, bliver nu direktør for hele Vismas danske butik.

June Mejlgaard fortæller, at når hun samlende direktør for hele Vismas palette, er en dansk manøvre, som nok hænger sammen med at softwaredelen er den mindste del af forretningen i Danmark.

"Men det, at vi fusionerer Vismas divisioner sker ikke kun i Danmark. Vi gør helt klart det her for at blive stærkere. Noget af det, som er væsentligt, er, at vi er både software- og serviceleverandør. Det kommer vi til at sætte fokus på i fremtiden. Vi bliver bare en stærk enhed i Danmark," siger June Mejlgaard til Channelworld.

Winkompass, Visma Business og Mamut er bare nogle af de ERP-programmer, som den norske ERP-producent Visma har under sin hat. Derudover har Visma også en stor service-forretning, som tager sig af bogføring for kunder.

Selv om June Mejlgaard ikke løfter sløret for mange detaljer fortæller hun dog, at der kommer til at ske forskellige ting i løbet af den nærmeste fremtid.

"Vi vil gerne have fusionen på plads, inden vi informerer. Men når man fusionerer selskaber, sker der altid ændringer. Det kan man ikke undgå," siger hun.

Umiddelbart mener June Mejlgaard dog ikke, at Vismas forhandlere kommer til at opleve den store forskel. Men de skal informeres om ændringen. Derfor indkalder June Mejlgaard også forhandlerne til partnerdage. Første møde er sidst i februar.

"Det bliver Visma Business-partnerne, der kommer ind først. Vi kommer til at tage partnere trinvis efter de løsninger, de laver," siger June Mejlgaard.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.