Artikel top billede

Ny dansk kanalchef i EMC

Fokuserede partnere skal drive storageproducentens danske vækst.

Kun tre måneder efter at være startet som partner development manager hos EMC skal Jesper Laursen skifte visitkort. Han er nemlig fra 1. februar blevet forfremmet til posten som dansk kanalchef hos storaproducenten.

Hans udnævnelse sker, samtidig med at EMC skruer op for især træning og uddannelse af sine forhandlere.

"Vi vil gerne have, at partnerne uddanner sig, og jo mere man uddanner sig, jo flere penge kan man tjene på vores produkter," siger Jesper Laursen, som tidligere har arbejdet for forhandleren Datacon og Compaq.

EMC har pt. godt 40 danske forhandlere, som tilsammen genererer en omsætning i omegnen af 300 millioner kroner. Hovedparten af forretningen går gennem partnere som Atea, Credocom, Comm2ig NetDesign og Syskon, mens distribution varetages af SEC Datacom, som ifølge Jesper Laursen har et team på 15 personer, som alene fokuserer på EMC-produkter.

Han fortæller videre, at det er EMC's mål at skabe endnu flere loyale og strategiske partnere, som kan sætte EMC's løsninger på landkortet i konkurrencen med HP, Hitachi, NetApp og ikke mindst IBM.

Læs mere:

Gangnam style: Se EMC-nørders hyldest til Big Data
Dansk distributør: Cloud-løsninger skal sælges gennem kanalen

Nu vil EMC straffe direkte salg
Credocom og RespektIt slår sig sammen
Comm/2 i topform før fusion
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.