Artikel top billede

Ny dansk kanalchef i EMC

Fokuserede partnere skal drive storageproducentens danske vækst.

Kun tre måneder efter at være startet som partner development manager hos EMC skal Jesper Laursen skifte visitkort. Han er nemlig fra 1. februar blevet forfremmet til posten som dansk kanalchef hos storaproducenten.

Hans udnævnelse sker, samtidig med at EMC skruer op for især træning og uddannelse af sine forhandlere.

"Vi vil gerne have, at partnerne uddanner sig, og jo mere man uddanner sig, jo flere penge kan man tjene på vores produkter," siger Jesper Laursen, som tidligere har arbejdet for forhandleren Datacon og Compaq.

EMC har pt. godt 40 danske forhandlere, som tilsammen genererer en omsætning i omegnen af 300 millioner kroner. Hovedparten af forretningen går gennem partnere som Atea, Credocom, Comm2ig NetDesign og Syskon, mens distribution varetages af SEC Datacom, som ifølge Jesper Laursen har et team på 15 personer, som alene fokuserer på EMC-produkter.

Han fortæller videre, at det er EMC's mål at skabe endnu flere loyale og strategiske partnere, som kan sætte EMC's løsninger på landkortet i konkurrencen med HP, Hitachi, NetApp og ikke mindst IBM.

Læs mere:

Gangnam style: Se EMC-nørders hyldest til Big Data
Dansk distributør: Cloud-løsninger skal sælges gennem kanalen

Nu vil EMC straffe direkte salg
Credocom og RespektIt slår sig sammen
Comm/2 i topform før fusion
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?