Artikel top billede

Ny dansk kanalchef i EMC

Fokuserede partnere skal drive storageproducentens danske vækst.

Kun tre måneder efter at være startet som partner development manager hos EMC skal Jesper Laursen skifte visitkort. Han er nemlig fra 1. februar blevet forfremmet til posten som dansk kanalchef hos storaproducenten.

Hans udnævnelse sker, samtidig med at EMC skruer op for især træning og uddannelse af sine forhandlere.

"Vi vil gerne have, at partnerne uddanner sig, og jo mere man uddanner sig, jo flere penge kan man tjene på vores produkter," siger Jesper Laursen, som tidligere har arbejdet for forhandleren Datacon og Compaq.

EMC har pt. godt 40 danske forhandlere, som tilsammen genererer en omsætning i omegnen af 300 millioner kroner. Hovedparten af forretningen går gennem partnere som Atea, Credocom, Comm2ig NetDesign og Syskon, mens distribution varetages af SEC Datacom, som ifølge Jesper Laursen har et team på 15 personer, som alene fokuserer på EMC-produkter.

Han fortæller videre, at det er EMC's mål at skabe endnu flere loyale og strategiske partnere, som kan sætte EMC's løsninger på landkortet i konkurrencen med HP, Hitachi, NetApp og ikke mindst IBM.

Læs mere:

Gangnam style: Se EMC-nørders hyldest til Big Data
Dansk distributør: Cloud-løsninger skal sælges gennem kanalen

Nu vil EMC straffe direkte salg
Credocom og RespektIt slår sig sammen
Comm/2 i topform før fusion
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere