Artikel top billede

Topdirektør skal være med til at styre Elgiganten

Har tidligere været direktør for lingerifirmaet Chantelle og nordisk direktør for Panasonic.

Fra 1. marts træder direktøren for den nordiske tv-operatør Boxer, Andrea Gisle Joosen, ind i bestyrelsen for Dixons Retail. Det skriver Channelworlds svenske søstermedie IT24.

Dixon Retail er moderselskabet til blandt andet Elgiganten og Pixmania.

"Jeg er glad for, at Andrea har sagt ja til at træde ind i vores bestyrelse. Hun har en ballast med stor forretningserfaring fra forbrugerelektronikbranchen og et dybt kendskab til den nordiske region med sig," udtaler Dixons besstyrelsesformand, John Allen, i forbindelse med rekrutteringen af Andrea Gisle Joosen.

Ungarskfødte Andrea Gisle Joosen, der har taget sin uddannelse i København, sidder lige nu som direktør for Boxer AB, der driver landbaseret digitalt tv-distribution i Norden, men har en solid karriere bag sig.

Senest var hun nordisk direktør for Panasonic. Hun har også været nordisk direktør for lingeri-firmaet Chantelle og for Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere