Artikel top billede

Dansk distributør: Vi kommer til at købe virksomheder i 2013

Efter købet af den franske konkurrent Europarts har den danske distributør EET Europarts holdt en lille pause - men nu skal der købes op igen.

Koncerndirektør i EET Europarts John Thomas er ikke bleg for at indrømme, at integrationen af reservedelsdistributør Europarts, som EET købte sidste år, har kostet blod, sved og tårer.

"Vi har i en periode været presset til det yderste. Men nu er vi ovenpå igen," siger John Thomas.

Han er samtidig stolt over, hvor hurtigt det rent faktisk er gået for EET, som den største reservedelsdistributør i Europa, at integrere den næststørste, Europarts.

Nu mener John Thomas imidlertid, at Europarts er fusioneret så godt ind i EET, at distributøren igen har kræfter til at købe op.

""Vi har holdt en pause med opkøb, men nu skal vi i gang igen. Som jeg ser det, skal vi ud og købe et til to firmaer i løbet af 2013," siger John Thomas til Channelworld.

Han antyder blandt andet, at de næste opkøb kan ligge i Østeuropa, hvor han nævner Baltikum og Ungarn som to markeder, der kan have interesse.

"Det er ikke, fordi vi er blevet trætte af greenfield operationer [at bygge en virksomhed op fra bunden, red.], men det er hundrede gange lettere at gå ind på et marked via eksisterende spillere end at starte selv," siger John Thomas.

En del af forklaringen på, at John Thomas er klar til nye opkøb er også EET Europarts' nye lager i Ballerup.  EEt Europarts' strategi er at sende fleste mulige varer fra et centralt lager. Med det nye lager i Ballerup har distributøren mere end fordoblet kapaciteten, og det giver plads til nye opkøb.

Se billeder fra det nye lager her:

Galleri: Organiseret kaos på EET's topmoderne lager

Se også:

Galleri: EET's opkøb gennem tiderne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Kan ikke skifte leverandør: Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle uden udbud
Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle, der er eneste selskab, der kan levere den software, som regionen er afhængig af. “Et skifte fra Oracle-teknologi til anden teknologi er noget nær umuligt,” konkluderer regionen.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.