Artikel top billede

Dansk distributør: Vi kommer til at købe virksomheder i 2013

Efter købet af den franske konkurrent Europarts har den danske distributør EET Europarts holdt en lille pause - men nu skal der købes op igen.

Koncerndirektør i EET Europarts John Thomas er ikke bleg for at indrømme, at integrationen af reservedelsdistributør Europarts, som EET købte sidste år, har kostet blod, sved og tårer.

"Vi har i en periode været presset til det yderste. Men nu er vi ovenpå igen," siger John Thomas.

Han er samtidig stolt over, hvor hurtigt det rent faktisk er gået for EET, som den største reservedelsdistributør i Europa, at integrere den næststørste, Europarts.

Nu mener John Thomas imidlertid, at Europarts er fusioneret så godt ind i EET, at distributøren igen har kræfter til at købe op.

""Vi har holdt en pause med opkøb, men nu skal vi i gang igen. Som jeg ser det, skal vi ud og købe et til to firmaer i løbet af 2013," siger John Thomas til Channelworld.

Han antyder blandt andet, at de næste opkøb kan ligge i Østeuropa, hvor han nævner Baltikum og Ungarn som to markeder, der kan have interesse.

"Det er ikke, fordi vi er blevet trætte af greenfield operationer [at bygge en virksomhed op fra bunden, red.], men det er hundrede gange lettere at gå ind på et marked via eksisterende spillere end at starte selv," siger John Thomas.

En del af forklaringen på, at John Thomas er klar til nye opkøb er også EET Europarts' nye lager i Ballerup.  EEt Europarts' strategi er at sende fleste mulige varer fra et centralt lager. Med det nye lager i Ballerup har distributøren mere end fordoblet kapaciteten, og det giver plads til nye opkøb.

Se billeder fra det nye lager her:

Galleri: Organiseret kaos på EET's topmoderne lager

Se også:

Galleri: EET's opkøb gennem tiderne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere