Artikel top billede

Det strømmer ind med klager over DRs streaming

Kvaliteten er for svingende, lyder kritikken.

DR offentliggør jævnligt de klager, som danskerne indsender. I den seneste opgørelse er der ét gennemgående klagepunkt.

Seerne er trætte af DRs streaming. Kvaliteten svinger for meget.

Flere og flere danskere vælger at se DRs programmer via smarte fjernsyn, telefoner og tablets - og det er med til at sætte DRs teknik under press, udtaler seer- og lytterredaktør Jacob Mollerup ifølge Mediawatch.

I andet halvår af 2012 kom der 557 klager over streaming af DR's programmer. I første halvdel af 2012 var tallet omkring 400.

90 procent af de klager vedrører live-streaming eller streaming fra arkivet (on-demand), hvor der enten er nedbrud eller meget lange buffering perioder. Typisk i DRs peakhours omkring store arrangementer eller ved dramaserier søndag aften.

Den licensbetalte tv- og radiostation kan måske snart leve op til de voksende krav fra seere og lyttere. DR har allerede besluttet, at den tekniske drift af on demand- og livestreaming skal flyttes ud af huset, så eksterne partnere kan sikre en mere stabil kvalitet.

LÆS OGSÅ:

DR lader dig streame direkte fra arkivet

DR endelig klar med HTML5-app
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere