Artikel top billede

Xerox vil gafle service og printer-salg fra konkurrenterne

Forhandlerkanalen er nøglen til at sætte fut i salget af desktop-printere, supplies og serviceaftaler for print- og kopiproducenten Xerox.

Salg af desktop-printere gennem forhandlerkanalen skal på sigt trække gang i salget af papir, toner, blæk og andre printersupplies for print- og kopiproducenten Xerox.

Fra nytår har Xerox flyttet salget af mindre desktop-printer ind under sit forhandlersalg, og det følges op fra 1. april hvor Xerox står klar med fuld kundesuppport på de små printermodeller. Efter sommer følge Xerox op med en række nye modeller af desktop-printere, som skal være med tilat lægge yderligere tryk på markedet.

Kanalchef for Xerox Danmark, Kirsa Christensen, lægger ikke skjul på, at øvelsen - udover at give Xerox-forhandlere større salg - på længere sigt skal resultere i en større markedsandel for Xerox' printersupplies.

"Vi skal sælge nogle printere, før vi kan sælge vores supplies. De seneste tre år har vi ikke haft fokus på salg af desktop-print. Det tager vi så fat på nu," siger Kirsa Christensen.

"Vores print-forretning er i dag på to procent af markedet. Kan vi bare tage en enkelt procent mere, er vi rigtig glade. Men for supplies-delen går vi som minimum efter en fordobling af salget over de næste to til tre år. Forudsætningen er, at vi først får bedre fat i kunderne og udvider deres engagement i vores desktop-produkter, så vi efterfølgende kan vækste vore supplies-forretning.

Den større bredde i produktsortimentet skal ifølge Kirsa Christensen få flere kunder til at lægge hele sin printopgave ud til Xerox-forhandlerne. For at gøre det attraktivt tilbyder Xerox også serviceaftaler som omfatter leverancer af supplies til printerløsninger fra konkurrenter som Brother, Lexmark, Canon og HP.

"Det gør det nemmere for vores forhandlere at gå ud til kunden og overtage service på printere fra andre producenter," siger Kirsa Christensen.

I Danmark har Xerox op mod 80 forhandlere. Otte af dem er dedikerede monobrand-forhandlere, men sde øvrige er fordelt på cirka 20 multibrand-forhandlere og 50 mindre forhandlere, som også har andet end print-produkter på hylderne.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.