Artikel top billede

Divisionsdirektør i ServiceGruppen, Kenneth Sverker Nilsson, er glad for de muligheder, som aftalen med Lexmark åbner op for.

Service-gruppen snupper kontakten til print-kunder

Printer-firma skifter ud: Både forhandlere og slutkunder skal fremover betjenes af ServiceGruppen.

Fremover skal Servicegruppen varetage supporten over for printproducenten Lexmarks danske kunder. Fra 1. februar er serviceaftalen overgået til ServiceGruppen.

"Vi har en vision om, at vi skal have kunder for livet. Derfor er denne aftale vigtig for os," siger Lexmarks nordiske service manager Morten Kristiansen til Channelworld.

Han fortæller, at kunder fortsat kan blive betjent af partnere med egen service, men at kunder, der ringer direkte til Lexmark, fremover vil blive betjent af ServiceGruppen.

"Det er vigtigt for os, at vi nu har fået en dansk aftale på plads, som sikrer, at kunderne får god service," siger Morten Kristiansen.

Ifølge Servicegruppens divisionsdirektør Kenneth Sverker Nilsson er aftalen med Lexmark strategisk vigtig.

Blandt andet fordi Servicegruppen håber, at aftalen kan bruges til at få foden indenfor hos kunder med flere services, som ikke har noget med Lexmark at gøre.

"ServiceGruppen varetager også service på udstyr uden for garanti," lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.