Danske partnere: Nu tror vi på HP igen

HP's løfter om stærkere samarbejde med forhandlere og distributører bliver modtaget positivt af de danske partnere. Læs reaktionerne her.

På sin globale partnerkonference i Las Vegas i denne uge har HP klart signaleret, at man vil tilbage til rødderne som et innovativt it-firma med et salg, der fortrinsvis går gennem distributører og forhandlere.

"Jeg elsker kanalen," har det blandt andet lydt fra HP's topchef Meg Whitman, da hun i tirsdags talte til de omkring 2.000 partnere, som er med på konferencen.

Ordene er blevet bakket op af ændringer i HP's partnerprogram, som skal gøre det enklere at gøre forretning med HP. Det kan du læse mere om her.

På denne og de næste sider kan du læse kommentarer fra nogle af de forhandlere og distributører, som var med på Las Vegas-konferencen. Salgsdirektør Joen Rosenmeier, Tech Data:
"Bortset fra, at jeg har tabt 100 dollar på rouletten, har det her arrangement væres perfekt. Meldingen fra Meg Whitman om, at HP nu følger en klar kanalstrategi er noget, jeg som kanalmand godt kan lide at høre. HP slutter sig nu til den generelle trend om, at forhandlere og distributører er nødvendige, for at producenterne kan klare sig på markedet."

"HP vil også forbedre sin supply chain med enklere deal registration, nye leverancesystemer og simplere afregningsformer. Så jeg går herfra med indtryk af, at HP er i gang med en solid turn-around, og at man nu tror på vækst - især indenfor cloud, mobility og big data. Det betyder forhåbentlig, at vi kan sælge nogle tungere server-storageløsninger."

Artiklen fortsætter på næste side...
IT-JOB

Centrica Energy Trading A/S

Senior Software Developer
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.