Danske partnere: Nu tror vi på HP igen

HP's løfter om stærkere samarbejde med forhandlere og distributører bliver modtaget positivt af de danske partnere. Læs reaktionerne her.

På sin globale partnerkonference i Las Vegas i denne uge har HP klart signaleret, at man vil tilbage til rødderne som et innovativt it-firma med et salg, der fortrinsvis går gennem distributører og forhandlere.

"Jeg elsker kanalen," har det blandt andet lydt fra HP's topchef Meg Whitman, da hun i tirsdags talte til de omkring 2.000 partnere, som er med på konferencen.

Ordene er blevet bakket op af ændringer i HP's partnerprogram, som skal gøre det enklere at gøre forretning med HP. Det kan du læse mere om her.

På denne og de næste sider kan du læse kommentarer fra nogle af de forhandlere og distributører, som var med på Las Vegas-konferencen. Salgsdirektør Joen Rosenmeier, Tech Data:
"Bortset fra, at jeg har tabt 100 dollar på rouletten, har det her arrangement væres perfekt. Meldingen fra Meg Whitman om, at HP nu følger en klar kanalstrategi er noget, jeg som kanalmand godt kan lide at høre. HP slutter sig nu til den generelle trend om, at forhandlere og distributører er nødvendige, for at producenterne kan klare sig på markedet."

"HP vil også forbedre sin supply chain med enklere deal registration, nye leverancesystemer og simplere afregningsformer. Så jeg går herfra med indtryk af, at HP er i gang med en solid turn-around, og at man nu tror på vækst - især indenfor cloud, mobility og big data. Det betyder forhåbentlig, at vi kan sælge nogle tungere server-storageløsninger."

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?