Artikel top billede

Danskere sad til højbords med HP's topchef

To danske it-forhandlere kom ved sidste uges partnerkonference helt tæt på HP's Meg Whitman. Se her hvem de er, og hvad de talte med HP-bossen om.

Ved HP's globale partnerkonference i Las Vegas i sidste uge kom to danske forhandlere helt tæt på HP-topchefen, Meg Whitman.

Allerede på konferencens første dag var direktør Jan Misser fra Allerød-forhandleren Datacon sammen med ganske få særligt udvalgte kolleger fra blandt andet Korea, Brasilien og Canada inviteret til en eksklusiv middag, hvor de spisende HP-gæster kunne tale frit fra leveren direkte til Meg Whitman.

"Jeg fik oprindelig invitationen for et par måneder siden og lagde ikke så meget i det. Jeg troede egentlig, at det var et større cocktailparty. Men det viste sig at være en middag for 12 udvalgte HP-partnere. I alt var vi måske 20 mennesker i lokalet, og jeg havde endda Meg Whitman til bords," fortæller Jan Misser.

Under middagen blev der blandt andet talt om HP's genfundne kærlighed til it-kanalen og de partnere, som HP efter eget udsagn vil give en større rolle og et større økonomisk udbytte ved salget af hardwaregigantens produkter og løsninger.

"Sammenlignet med de andre deltagere er vi i Datacon en meget lille fisk, så jeg blev ærligt talt ret ydmyg. Men Meg Whitman havde en meget jordbunden facon, og hendes sidste bemærkning var, at hun arbejder på at få fingrene helt ned i substansen, og at det kun er os forhandlere, der kan hjælpe HP med at forbedre sig," siger Jan Misser.

Han fik dermed på første hånd bekræftet, at HP mener sit commitment til kanalen alvorligt.

"Jeg skal være ærlig og sige, at det jo ikke er første gang, en producent taler pænt og længe om, hvor vigtige forhandlerne er. Men jeg må sige, at jeg faktisk tror på, hvad hun siger," lyder det fra Datacon-direktøren.

En anden dansk forhandler, som fik lejlighed til at præsentere sig direkte over for HP's top-chef, var - måske ikke overraskende - forhandlerkæmpen Atea. I løbet af konferencen havde koncernchef Claus Hougesen faktisk hele to møder med Meg Whitman - hver af cirka en times varighed. Om hvordan man bruger en time sammen med topfiguren i et verdens største selskaber, fortæller Claus Hougesen:

"Vi taler om, hvordan vores samarbejde kan blive bedre. Det er slet ikke atomfysik, men derimod en meget jordnær snak om, hvordan vi sammen kan blive bedre i markedet," siger Claus Hougesen.

I respekt for fortroligheden med samarbejdspartneren er både Jan Misser og Atea-chef Hougesen meget sparsommelige med at give detaljer om deres møde med HP-topchefen. Men undervejs faldt i hvert fald et par helt konkrete spørgsmål på plads som direkte udløber af adgangen til HP's absolutte top-niveau.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere