Artikel top billede

Få en update på branchen - deltag i Channelworld Expo

Hør hvad de danske direktører for Lenovo, Microsoft og HP mener om den danske kanal.

Mere end nogensinde presser de store producenter på for at ændre forretningsmodellen i kanalen. Skyen presser sig på. 

Men når de store tanker om forretningsmodeller tager udgangspunkt i USA og et globalt marked, hvor stort set alle danske virksomehder bliver placeret i smb-segmentet, hvor er der så plads til at være dansk og bruge en dansk model?

Hvordan ser de danske topchefer for producenterne HP, Lenovo og Microsoft på den danske kanalmodel?

Det spørgsmål kan man få svar på, når Niels Soelberg fra Microsoft, Peter Juul Jørgensen fra Lenovo og Jacob Schou Meding fra HP stiller op til paneldebat på Channelworld Expo 14. marts i Odense.

Ud over paneldebatten mellem de tre toneangivende producenter sætter Channelworld Expo også fokus på, hvordan man som forhandler sælger i den nye virkelighed.

Der kommer oplæg om cloud, teknologi og om salg.

Cloud-specialisten Anders Trolle-Schultz fortæller om, hvordan man som forhandler skal forholde sig til salg af cloud-løsninger. Salgscoachen Martin Frandsen giver en peptalk om, hvordan man skaber sin egen salgskultur.

Specialisten i sociale medier Martin Stahl giver et bud på, hvordan man kan få kunderne i tale via Linkedin, Facebook og Twitter.

Endelig vil Palle Klinke Hansen, der står bag Channelworlds årlige Image-analyse, fortælle om, hvad analysen fortæller om forhandlere og kanalen.

Stand-up-komikeren Jonathan Spang slutter dagen af.

Deltag i Channelworld Expo 14. marts. Tilmeld dig her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.