Artikel top billede

Blev it-millionær i 90'erne - nu er han bankerot

Han skabte tidligere dansk storforhandler. Nu har han mistet hele sin millionformue og er erklæret personligt konkurs.

Steen Louis Reinholdt, medstifter af en af 90'ernes store forhandlersuccesser, Complet, står tilbage uden en krone på lommen, efter at han tidligere i denne måned blev erklæret personlig konkurs ved Sø- og Handelsretten i København.

Konkursen er ifølge kurator og advokat Christian B. Elmer blevet en realitet, efter at Nykredit har smækket kassen i.

"Der har været et gældsforhold, som han ikke har kunnet betale, og han ejer tilsyneladende ikke aktiver af betydning," siger Christian B. Elmer.

Kuratoren forventer, at flere kreditorer vil melde sig på banen, så det samlede økonomiske krav kommer til at løbe op i "nogle millioner kroner", som han udtrykker det.

For 15 år siden så tilværelsen ellers lys ud for den nu 52-årige Steen Louis Reinholdt, da han og partneren Peter Warnøe scorede tilsammen omkring 130 millioner kroner ved salget af forhandleren Complet, som de oprindeligt stiftede tilbage i 1989. Køberen var det daværende Merkantil Data, som senere blev en del af Ib Kunøes Topnordic (det nuværende Atea).

De seneste par år har Steen Louis Reinholdt tilsyneladende arbejdet med produktudvikling i selskabet International Receiver Company, der er hjemmehørende i Gentofte. Han har desuden i længere perioder opholdt sig i Hong Kong, hvorfra han angiveligt har drevet forretning.

Sidst Steen Louis Reinholdt for alvor markerede sig i forhandlerkanalen var, da han i 2008 blev sat i spidsen for den islandske ejede forhandler Kerfi, som dog gik konkurs senere i 2008, da den islandske banksektor brød sammen.

Han har desuden været ansat i Credocom, ligesom han  på et tidspunkt afløste Carsten Weis som direktør i forhandleren Commitment.

Channelworld arbejder på at få en kommentar fra Steen Louis Reinholdt selv.

Læs mere:

Steen Louis Reinholdt køber sig ind i Kerfi

Datacon sluger kriseramte Kerfi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere