Artikel top billede

Blev it-millionær i 90'erne - nu er han bankerot

Han skabte tidligere dansk storforhandler. Nu har han mistet hele sin millionformue og er erklæret personligt konkurs.

Steen Louis Reinholdt, medstifter af en af 90'ernes store forhandlersuccesser, Complet, står tilbage uden en krone på lommen, efter at han tidligere i denne måned blev erklæret personlig konkurs ved Sø- og Handelsretten i København.

Konkursen er ifølge kurator og advokat Christian B. Elmer blevet en realitet, efter at Nykredit har smækket kassen i.

"Der har været et gældsforhold, som han ikke har kunnet betale, og han ejer tilsyneladende ikke aktiver af betydning," siger Christian B. Elmer.

Kuratoren forventer, at flere kreditorer vil melde sig på banen, så det samlede økonomiske krav kommer til at løbe op i "nogle millioner kroner", som han udtrykker det.

For 15 år siden så tilværelsen ellers lys ud for den nu 52-årige Steen Louis Reinholdt, da han og partneren Peter Warnøe scorede tilsammen omkring 130 millioner kroner ved salget af forhandleren Complet, som de oprindeligt stiftede tilbage i 1989. Køberen var det daværende Merkantil Data, som senere blev en del af Ib Kunøes Topnordic (det nuværende Atea).

De seneste par år har Steen Louis Reinholdt tilsyneladende arbejdet med produktudvikling i selskabet International Receiver Company, der er hjemmehørende i Gentofte. Han har desuden i længere perioder opholdt sig i Hong Kong, hvorfra han angiveligt har drevet forretning.

Sidst Steen Louis Reinholdt for alvor markerede sig i forhandlerkanalen var, da han i 2008 blev sat i spidsen for den islandske ejede forhandler Kerfi, som dog gik konkurs senere i 2008, da den islandske banksektor brød sammen.

Han har desuden været ansat i Credocom, ligesom han  på et tidspunkt afløste Carsten Weis som direktør i forhandleren Commitment.

Channelworld arbejder på at få en kommentar fra Steen Louis Reinholdt selv.

Læs mere:

Steen Louis Reinholdt køber sig ind i Kerfi

Datacon sluger kriseramte Kerfi
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.