Artikel top billede

Overskud efter opkøb: Næsten for godt til at være sandt

Sjællandske opkøb har givet bonus for nordjysk forhandler, der nu igen kigger på ekspansion.

Direktøren er tilfreds. Sidste år købte Frank Andersen fra den nordjyske forhandler Labtech Data to butikker i København. Og det har givet bonus."Vi kommer ud med et godt resultat, som jeg er stolt af. Rent faktisk er de to butikker, som vi købte, afskrevet, og de med i regnskabet og har allerede efter et halvt år tjent flere penge, end de har kostet," siger Frank Andersen.

Han fortæller, at han samtidig er bange for, at det næsten går lidt for godt.

"Træerne vokser jo ikke ind i himlen, selv om det godt kan synes sådan lige nu. Vi må jo være forberedt på, at vi får et slag på et tidspunkt," siger han.

Men selv om han fastholder, at man skal være ydmyg, så afholder det ham ikke fra, at være i gang med yderligere ekspansion af Labtech-kæden.

Labtech har allerede 2 butikker i Aalborg, men planlægger at åbne en ny butik i det store butikscenter City Syd enten til april eller til maj.

"Bilka og alle de store butikker ligger derude. Det er der, det sner. Vi har allerede lejet butikken," fortæller Frank Andersen, der ikke er bange for at blive kvast af de store butikker som ComputerCity, Bilka og Fona, der allerede har butikker i området.

Han fortæller at det ikke er salg af produkter, der skal holde butikken i butikscenteret i luften, men derimod service og reparation.

"Og så har råd til, at vi opfatter butikken i City Syd som centrallager. Vi har mere plads derude, end vi har i vore andre butikker. Så det skal nok gå," lyder det optimistisk fra Frank Andersen.

Labtech Data har i dag syv butikker. Dem fem ligger i det nordjyske potnummersegment, men de to sidste ligger i henholdsvis Rungsted og Valby.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.