Artikel top billede

Overskud efter opkøb: Næsten for godt til at være sandt

Sjællandske opkøb har givet bonus for nordjysk forhandler, der nu igen kigger på ekspansion.

Direktøren er tilfreds. Sidste år købte Frank Andersen fra den nordjyske forhandler Labtech Data to butikker i København. Og det har givet bonus."Vi kommer ud med et godt resultat, som jeg er stolt af. Rent faktisk er de to butikker, som vi købte, afskrevet, og de med i regnskabet og har allerede efter et halvt år tjent flere penge, end de har kostet," siger Frank Andersen.

Han fortæller, at han samtidig er bange for, at det næsten går lidt for godt.

"Træerne vokser jo ikke ind i himlen, selv om det godt kan synes sådan lige nu. Vi må jo være forberedt på, at vi får et slag på et tidspunkt," siger han.

Men selv om han fastholder, at man skal være ydmyg, så afholder det ham ikke fra, at være i gang med yderligere ekspansion af Labtech-kæden.

Labtech har allerede 2 butikker i Aalborg, men planlægger at åbne en ny butik i det store butikscenter City Syd enten til april eller til maj.

"Bilka og alle de store butikker ligger derude. Det er der, det sner. Vi har allerede lejet butikken," fortæller Frank Andersen, der ikke er bange for at blive kvast af de store butikker som ComputerCity, Bilka og Fona, der allerede har butikker i området.

Han fortæller at det ikke er salg af produkter, der skal holde butikken i butikscenteret i luften, men derimod service og reparation.

"Og så har råd til, at vi opfatter butikken i City Syd som centrallager. Vi har mere plads derude, end vi har i vore andre butikker. Så det skal nok gå," lyder det optimistisk fra Frank Andersen.

Labtech Data har i dag syv butikker. Dem fem ligger i det nordjyske potnummersegment, men de to sidste ligger i henholdsvis Rungsted og Valby.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere