Artikel top billede

Sådan sælger forhandlere software uden at røre en finger

Tech Data bruger Wupti.com som spydspids. Nu hopper forhandlere på distributørens elektroniske softwaredistribution.

Det boks-løse salg af software gennem kanalen er i fokus. Also Actebis købte for nylig aktiemajoriteten i hollandske Atomblock, som har udviklet et system til elektronisk software-distribution.

Tech Data lancerede for seks måneder siden deres løsning, Activate-here. Nu går Tech Data ud og fortæller, at de første forhandlere er gået i luften med systemet.

Wupti.com kører som første store spiller med Tech Datas nye modul til onlinesalg af software. Det er en løsning, hvor forhandleren har integret Activate-here fuldstændig i deres webshop.

"Vi har solgt ESD med Activate-here siden november, og vi ser store muligheder i løsningen, særligt i forbindelse med den netop lancerede Office 2013, der jo er medieløs. Derfor har kunden ikke samme behov for den fysiske pakke længere " udtaler indkøbschef Peter Loch fra Wupti.com.

Med Activate-here leverer Wupti.com derfor kun et downloadlink og en produktnøgle, som kunden modtager inden for 60 minutter, fra købet er foretaget.

Hos Tech Data er det softwaredirektør Thomas Christensen, der har ansvaret for Activate-here. Han fortæller, at Tech Data nu har 10 projekter kørende på deres løsning.

"Der er også en masse mindre partnere, der er i gang med implementeringen lige nu," hævder han.

Activate-here er designet, så løsningen kan køre som et plugin på forhandlernes web-shop. Det betyder, at selve købet reelt foregår på Tech Datas system, men systemet er integreret, således at kunden ikke opdager det.

"Vi leverer et helt framework, som er styret via XML og andre standarder. Vi sørger for at levere en licensnøgle til kunden og sørger for faktureringen helt tilbage til Microsoft. Det er et fuldstændig whitelabel-system," siger Thomas Christensen.

I dag er det fortrinsvis Microsoft-produkter, der sælges gennem systemet, men der kommer flere til, fortæller Thomas Christensen.

Han fremhæver at fordelen ved Activate-here er, at det sømløse automatiske salg kan give forhandleren tid til at koncentrere sig om de mere komplicerede licenssalg.

"Jeg synes, at det er et rigtigt godt kanalværktøj, hvor vi tager nogle omkostninger ud af processen. Det klarer det hele automatisk og er også koblet op mod vores kreditgodkendelse. Det er et værdiskabende værktøj," lyder det fra Thomas Christensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.