BREAKING:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Drama bag Winkelhorn-lukning

Krav om millionerstatning fra tidligere direktør i printforhandleren Copydata/Winkelhorn, som nu angiveligt er gået konkurs.

Printforhandleren Copydata/Winkelhorn har ifølge selskabets tidligere direktør Kim Juhlin bedt skifteretten om at erklære firmaet konkurs.

"Der er indgivet en egenbegæring om konkurs, og skifteretten har udpeget en kurator," fortæller Kim Juhlin til Channelworld.

Han fortæller samtidig, at hans exit som direktør tidligere i denne måned i virkeligheden var en bortvisning, som bundede i, at selskabets bestyrelse ikke mente, at direktøren havde giver klar besked om selskabets økonomiske situation. Det afviser Kim Juhlin dog.

"Jeg blev bortvist, fordi man ikke mente, at jeg havde informeret om, hvor galt det stod til. Men jeg har selvfølgelig loyalt informeret bestyrelsen undervejs i forløbet," siger han til Channelworld.

Kim Juhlin varsler samtidig et erstatningskrav på mere end en million kroner på grund af uberettiget fyring.

Ifølge Channelworlds oplysninger blev samtlige medarbejdere i Copydata/Winkelhorn sendt hjem allerede onsdag i sidste uge.

Det har trods adskillige henvendelser ikke været muligt at få en kommentar fra Kenneth Giese, som tidligere har fortalt til Channelworld, at han var ny direktør i selskabet.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost
Ingrid Mjøen fratræder efter fire år som dansk landechef i Oracle sin stilling. Oracle er trapperne med udnævnelsen af en ny dansk CEO, erfarer Computerworld.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”