Artikel top billede

Nu kommer lydbøgernes "Spotify" til Danmark

Gyldendal kommer i år med en all-you-can-eat-tjeneste til læseheste.

Gyldendal har i dag oplyst, at forlaget drosler kraftigt ned på sine nuværende online-aktiviteter. Til gengæld kommer der fuld fokus på lydbøger.

Gyldendal introducerer senere på året en lydbogs-tjeneste. En streamingtjeneste i nogenlunde samme dur som vi kender det fra musiktjenesterne TDC Play, Rdio og WiMP.

Tjenesten hedder Storytel.dk.

Gyldendal har tidligere forsøgt at sparke udviklingen i gang. Ligeledes med Storytel. I 2008 var fokus også på mobiltelefoner - men formentlig lidt for tidligt. I mellemtiden har udviklingen med smartphones og apps taget fart.

Tjenesten er ikke åben endnu, man man kan tilmelde sig et nyhedsbrev.

Lukker onlinebutik

Storytel vil både streame helt nye og ældre titler. Fra både Gyldendal og andre danske forlag. For et fast beløb om måneden kan man lytte til så mange bøger, man orker.  

Nyheden om relanceringen af Storytel kom i forbindelse med, at Gyldendal lukker sin onlineshop g.dk og eLounge.dk, som forlaget tidligere har købt sig ind i.

Gyldendal vil ikke længere sælge bøger i sine egne butikker, skriver BogMarkedet

"Det er ikke strategisk afgørende for os at eje detailhandel online - vi har jo heller aldrig ejet boghandlerkæder - og markedet er blevet ekstremt konkurrencebetonet med meget ringe muligheder for at skabe en fornuftig forretning," skriver firmaet i en presemeddelelse.

Der findes flere lydbogsalternativer - og bibliotekerne egen løsning - Netlydbog.dk.

Storytel eksisterer i Danmark som et datterselskab af det svenske firma. Gyldendal har en mindre ejerandel af Storytel i Danmark.

LÆS OGSÅ:

Her er kan du vælge og vrage mellem e-bøger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.