Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Photo by Ibrahim Rifath on Unsplash)

Travlhed driver lønninger i vejret hos Microsoft Dynamics forhandlere

Derfor vil en meget stor del af medarbejderne søge væk for at få del i lønfesten.

Man skal altid passe på gode medarbejdere. Men nye tal viser, at  Microsoft Dynamics forhandlere lige nu har en ekstra stor udfordring på det felt.

For ifølge rekrutteringsfirmaet Nigel Frank, så forventer en tredjedel (35 procent) af medarbejdere med Microsoft Dynamics-kompetencer, at de kommer til at skifte job over det næste år.

Det hænger måske sammen med at hele 70 procent af medarbejderne samtidig forventer større aktivitet og at de selv får endnu mere travlt over det næste år.

Rekrutteringsfirmaet Nigel Frank, der har specialiseret sig i Microsoft Dynamics-jobs, har gennem flere år lavet en undersøgelse blandt it-professionelle med Microsoft Dynamics-kompetencer. I år har 10.000 fra hele verden deltaget i undersøgelsen.

Udover at hver tredje forventer at søge nyt job, så viser undersøgelsen også, at lønningerne i Microsoft Dynamics-branchen er i stigning. Helt generelt er gennemsnitslønnen steget med fire procent siden sidste år.


Men bag de tal gemmer der sig endnu højere lønstigninger blandt Microsoft Dynamics Project Manager og Technical Architects.

Gruppen af Microsoft Dynamics Project Managers fik i gennemsnit en lønstigning på ni procent. Endnu bedre er det gået gruppen af Microsoft Dynamics Technical Architects. Her har den generelle lønstigning sidste år været på 14 procent.

Alligevel angiver 35 procent af de adspurgte i undersøgelsen, at de forventer at have et nyt job om et år.

"Interessant nok, så er den største kilde til utilfredshed manglende uddannelse og udvikling. Men blandt dem, der forventer at fået nyt job over det næste år, er motivationen i højere grad penge og karrieremuligheder, end det er manglende uddannelse," fortæller Sean Wadsworth,  der er direktør for Nigel Frank International, til det engelske medie engelske Itpro.

Han oplyser samtidig, at 86 procent af deltagerne i undersøgelsen er meget tilfredse med Microsofts Dynamics produkter. Kun to procent overvejer at skifte over på et andet ERP eller CRM-system.

Oplysninger om hvor mange it-professionelle med Microsoft Dynamics-kompetencer, der ønsker at skifte job, er foreløbige oplysninger fra den store undersøgelse, som er blevet offentliggjort i forbindelse med Microsofts netop overståede Convergence-konference. Hele rapporten om undersøgelsen er først færdig til juni.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere