Artikel top billede

Bullguard udvider nordisk distribution

Gennemsigtighed i partnerprogram sikrer sikkerhedsproducenten aftale med ny distributør.

Den svenskejede softwaredistributør Trigono har indgået aftale med den oprindeligt danske sikkerhedsproducent Bullguard om distribution af sine produkter i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Hos Trigono siger kanalchef Joakim Jansson, at det er kombinationen af et stærkt produkt og et gennemsigtigt partnerprogram, der gør, at man nu satser på Bullguard.

"Du vælger naturligvis ikke leverandør, kun fordi de har et stærkt partnerprogram. Det vil altid afhænge af kvaliteten af den software, der er på hylderne. Men når det er sagt, så er partnerprogrammet afgørende for fremtidige succes af samarbejdet. Eksempelvis giver Bullguard forhandlerne indblik i deres kundedatabase, så de hele tiden har et overblik over kunder, som skal forny deres licens," siger Joakim Jansson.

Hos Bullguard er glæder man sig også til at komme i gang med samarbejdet:

"Trigono har mere end 25 års erfaring med softwaredistribution kombineret med et stærkt forhandlernetværk. Derfor tror vi på, at de kan være med til at styrke og udbygge Bullguards position på de nordiske markeder," siger Henrik Lindholm, chef for Bullguard i Norden.

Bullguards produkter retter sig især mod onlinesikkerhed for devices som smartphones, tablets eller almindelige pc'er. Strategisk satser Bullguard på et gyldent snit mellem stigende kompleksitet inden for it-sikkerhed, uden at det går ud over brugervenlighed og tilgængelighed.

Læs mere:

Bullguard har mørkelagt direktørskifte
Visby ud af Bullguard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.