Artikel top billede

Dansk firma skal høvle knaster og fejl af Netflix

Mange film og serier lander hos Netflix i ubrugelig stand. Det skal dansk partner rette op på.

Som kun et ud af 12 firmaer i verden og det eneste i Norden har danske Dicentia fået "preferred vendor"-status hos Netflix.

Det vil med lidt mere danske ord sige, at Dicentia er blevet foretrukken leveringspartner.

Dicentia hjælper allerede producenter og tv-stationer med at konvertere deres indhold, så det kan bruges hos Netflix. Nu bliver Dicentia en fast del af fødekæden, fordi Netflix vil anbefale, at alle bruger Dicentia eller et af de andre 11 firmaer, hvis de vil aflevere levende billeder til Netflix.

Den opstrammede procedure kunne godt tyde på, at Netflix er utilfreds med kvaliteten af de film, som de i dag modtager fra producenterne.

Netflix: "Vi kan ikke bruge 30 procent af det vi modtager"
I en artikel på The Verge for en måned siden sagde Netflix' produktchef, Niel Hunt, at film og tv-serier ofte bliver afleveret i ubrugelig stand.

"Vi har en helt åndssvag afvisningsrate på 30 procent af det indhold, som vi modtager. Jeg kan ikke forestille mig en anden branche, hvor man kan overleve som leverandør, når tre ud af 10 leverancer ikke kan bruges," siger Niel Hunt.

Netflix oplever, at tv-stationer fremsender tv-serier, hvor tv-reklamerne slet ikke er fjernet. Men det er også typisk, at de forkerte episoder af serier modtages - eller at lyden mangler. Og så bliver der afleveret i mange forskellige komprimeringer. Det arbejde koster tid og penge.

I fremtiden skal det danske firma sørge for at stramme op på arbejdsgangene.

"Dicentia er den eneste digitale leveringspartner i Skandinavien, der opfylder de høje krav til vores Preferred Vendor-program," siger Chris Fetner, der er ansvarlig for kontakten med indholdsleverandører hos Netflix, i en pressemeddelelse.

Hos Dicentia mener direktør Kasper Holme Johannesen, at Netflix blandt andet har givet sin blåstempling på grund af Dicentias "MediaCloud", hvor rettighedshavere/indholdsleverandører kan uploade videoer og relevant metadata.

LÆS OGSÅ:

10 ting du skal vide om Netflix
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.