Artikel top billede

Foto: DJ Kayalik - CC BY-SA 3.0

Ny musiktjeneste: Se hvad dine idoler lytter til

Twitter lancerer musik-app i dag.

Siden det blev kendt, at Twitter har købt den innovative musiktjeneste WeAreHunted.com, har der floreret rygter om, hvad opkøbet skulle bruges til.

Det blev afsløret i dag.

I et blogindlæg skriver Twitter, at der kommer en tjeneste med navnet Twitter #music. Den skulle åbne senere i dag - men kun i en app-version til iOS.

"I dag lancerer vi Twitter #music. En ny tjeneste som baseret på Twitter vil ændre den måde, folk opdager ny musik på. Den bruger aktiviteten på Twitter til at finde og præsentere de mest omtalte og populære numre," skriver Stephen Philips, der var med til at grundlægge WeAreHunted og nu ansat hos Twitter.

Spotify og Rdio deltager

Hvis man har brugt WeAreHunted, vil man genkende mange ting i den nye tjeneste, der generelt lægger et musiklag over Twitter ved mere tydeligt at vise, hvilke kunstnere folk følger, og hvilke numre de lytter til - og hvilken musik de tweeter om.

Hvis der linkes til musik på Twitter, kan der afspilles en smagsprøve i app'en direkte via iTunes. Men abonnerer man på Rdio eller Spotify, kan man i stedet åbne musikken derfra og lytte til nummeret i sin fulde længde. Andre musiktjenester tilføjes senere.

"Twitter #music" kan hentes i iTunes App Store i løbet af i dag i USA, Canada, England, Irland, Australien og New Zealand. Hvis man ikke har adgang til dem, må man vente lidt længere. Det samme skal Android-brugere.

Musikanalytiker Mark Mulligan mener, at man skal betragte tjenesten som en lille, men interessant, nyskabelse.

LÆS OGSÅ:

Se Twitters nye vanedanende video-tjeneste

Lyt til ComON-redaktionens spilleliste på Spotify
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere