Artikel top billede

Foto: DJ Kayalik - CC BY-SA 3.0

Ny musiktjeneste: Se hvad dine idoler lytter til

Twitter lancerer musik-app i dag.

Siden det blev kendt, at Twitter har købt den innovative musiktjeneste WeAreHunted.com, har der floreret rygter om, hvad opkøbet skulle bruges til.

Det blev afsløret i dag.

I et blogindlæg skriver Twitter, at der kommer en tjeneste med navnet Twitter #music. Den skulle åbne senere i dag - men kun i en app-version til iOS.

"I dag lancerer vi Twitter #music. En ny tjeneste som baseret på Twitter vil ændre den måde, folk opdager ny musik på. Den bruger aktiviteten på Twitter til at finde og præsentere de mest omtalte og populære numre," skriver Stephen Philips, der var med til at grundlægge WeAreHunted og nu ansat hos Twitter.

Spotify og Rdio deltager

Hvis man har brugt WeAreHunted, vil man genkende mange ting i den nye tjeneste, der generelt lægger et musiklag over Twitter ved mere tydeligt at vise, hvilke kunstnere folk følger, og hvilke numre de lytter til - og hvilken musik de tweeter om.

Hvis der linkes til musik på Twitter, kan der afspilles en smagsprøve i app'en direkte via iTunes. Men abonnerer man på Rdio eller Spotify, kan man i stedet åbne musikken derfra og lytte til nummeret i sin fulde længde. Andre musiktjenester tilføjes senere.

"Twitter #music" kan hentes i iTunes App Store i løbet af i dag i USA, Canada, England, Irland, Australien og New Zealand. Hvis man ikke har adgang til dem, må man vente lidt længere. Det samme skal Android-brugere.

Musikanalytiker Mark Mulligan mener, at man skal betragte tjenesten som en lille, men interessant, nyskabelse.

LÆS OGSÅ:

Se Twitters nye vanedanende video-tjeneste

Lyt til ComON-redaktionens spilleliste på Spotify
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
På trods af ransomware-betaling: Dansk hotelplatform stadig ramt af problemer to uger senere
Den 9. juni blev den danske hotelplatform AK Techotel ramt af et ransomware-angreb, og modvilligt valgte selskabet dagen efter at betale løsepenge. Men i dag to uger efter, bliver der stadigvæk arbejdet på højttryk på de indre linjer, og problemerne er stadigvæk ikke løst fuldstændigt.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.