Artikel top billede

Foto: Martin Addison/CC BY-SA 2.0

Dansk software kan "dope" din salgsafdeling

Arpedio sælger "intelligent deal management". Hvad er det?

Danske Arpedio Solutions kan fejre et års fødselsdag og fik i den forbindelse ganske passende en fødselsdagsgave.

Tidligere TDC-topchef og nu angelinvestor Lars Torpe Christoffersen har valgt at indtræde i ejerkredsen og trækker kapital med sig. Beløbet holder parterne hemmeligt, men ifølge medstifter Thomas Bülow skal den nytilførte kapital give Arpedio mulighed for at nå budgettet på 10 millioner kroner i omsætning inden årets udgang.

Det nystartede firma har allerede etableret et salgsled i USA, og firmaet flytter sandsynligvis i samme retning, så snart Danmark er udtjent som sandkasse, siger Thomas Bülow, der nævner succesrige Succesfactors som en af ledestjernerne for sine egne ambitioner.

Succesfactors blev solgt for næsten 19 milliarder i 2011.

Hvad er Arpedio?

Arpedios mobile app og nu også HTML5-platform i skyen er et redskab til salgschefen og især til den enkelte sælger

"Vi kalder det selv for "intelligent deal management". Det er jo lidt provokerende at sige, for de fleste salgsledere vil jo mene, at deres sælgere allerede arbejder intelligent," siger Thomas Bülow, CEO og Co-founder, med et smil.

"Kort sagt handler det om at finde frem til det, som de bedste sælgere i afdelingen gør - og så få resten af afdelingen til at gøre det igen og igen. Der er altid en top fem eller 10 i afdelingen, der altid når deres budgetter og deadlines," siger Thomas Bülow.

"Det handler om at kortlægge den perfekte sælgers dna, så man kan begynde at pode de andre sælgere," siger Thomas Bülow, der har en fortid hos PA Consulting Group og som salgsdirektør hos PFA Pension.

Skulle man blive i den kække sælger-jargon, kunne man sige, at Arpedios service giver salgschefer et nyt værktøj, der overflødiggør noget af deres arbejde.

"Vores app giver den perfekte sparring med sælgerne, som salgschefen ofte aldrig får holdt," siger Thomas Bülow.

Arpedio mod Vest

Arpedio ser sig som en overbygning til CRM-systemer, hvor Arpedio hjælper sælgerne med at lave fremadrettede salgsplaner med afsæt i deres kollegers viden, vaner og procedurer.

Selv om der også er interesse for det produkt i Danmark, så forlader Arpedio sandsynligvis Danmark til fordel for USA.

"Der bliver ikke gjort nok for iværksættere i Danmark, men Danmark er en fin sandkasse til at teste markedet. Det er også nemmere at finde topnotch udviklere her i landet," siger Thomas Bülow.

"Men det er i USA, at markedet er. Når vi sælger til de små eller mellemstore virksomheder i Danmark, er der tale om et salgshold på tre-fire mand. Men når vores sælger i USA sælger til SMB, rammer vi 20-25 sælgere," siger Thomas Bülow.

Arpedios software bruges pt. af 1000 enkeltbrugere over hele verden. I Danmark er bl.a. Applicon, KMD og et større dansk revisionshus blandt kunderne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.