Artikel top billede

Kommuner køber 12.000 Dell-pc'er - leveres af forhandlere

Dell har vundet stort dansk kommunalt udbud og skal levere computere for 50 mio. kr.

Dell har vundet det andet miniudbud under den SKI-aftale, der poetisk hedder 50.42 Computere - Miniudbud. Det betyder, at Dell skal levere 12.000 computere til 18 kommuner. De fleste skal leveres gennem forhandlere. Ordren har en værdi på 50 mio. kr.

"Vi kommer til at levere en del direkte og nogle gennem forhandlere. I sidste ende bliver det kunderne, der bestemmer, om de vil have computerne leveret direkte eller gennem en forhandle," fortæller salgsdirektør Adam Vieth fra Dell.

Dell vandt også det første miniudbud under SKI-aftalen. Ifølge Adam Vieth blev over 60 procent af computerne på det første udbud leveret af forhandlere.

"Vi kommer nok aldrig op på at levere alle 100 procent gennem forhandlere, men det er planen, at det skal gå den vej. Der er ingen tvivl om, at det har været en rigtig strategi at gå gennem kanalen. Vi er superglade for samarbejdet med forhandlerne omkring det offentlige. Vores markedsandel er vokset med syv til otte procent på det offentlige, siden vi valgte den vej. Så vi må gøre det rigtige ved at bruge partnere," siger Adam Vieth.

Han oplyser, at producenten har valgt kanalmodellen på den anden SKI-aftale, 50.41, som Dell også har vundet.

"Her har vi valgt at gå 100 procent gennem kanalen og udelukkende levere gennem fire forhandlere, som vi har lavet en aftale med," siger Adam Vieth.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.