Flyttedag: Microsoft skrotter Vedbæk og Hellerup

900 medarbejdere i Danmark skal skifte arbejdsplads.

Microsoft i Danmark rykker teltpælene op og samler alle sine aktiviteter i et nybygget domicil i Lyngby nord for København.

Det nye danske hovedkvarter skal efter planen stå klar til indflytning i 2015. Det betyder samtidig, at Microsofts 900 danske medarbejdere må vinke farvel til deres to nuværende arbejdsadresser - Tuborg Havn i Hellerup, som i dag huser det danske salgskontor, og udviklingscenteret i Vedbæk.

Aftalen om det nye byggeri blev i dag endeligt godkendt på et byrådsmøde i Lyngby-Taarbæk kommune, som sammen med bygherren Danica Pension og Microsoft står bag planerne. Projektet omfatter også byggeri af 300-400 studieboliger og et større butikscenter til en samlet pris af 1,2 milliarder kroner.

Hos Microsoft fortæller kommunikationsmedarbejder Linda Wendelboe, at man ikke har planer om organisatoriske ændringer i forbindelse med flytningen. Men hun glæder sig til gengæld over, at Microsoft nu bliver næsten-nabo til DTU.

"Vi har i forvejen et tæt samarbejde med DTU, og det kommer til at betyde rigtig meget, at vi kommer endnu tættere på de studerendes hverdag," siger hun.

Microsofts administrerende direktør, Niels Soelberg, siger i en pressemeddelelse, at det nye domicil er led i en overordnet vision om at skabe fremtidens arbejdsplads. Han peger desuden på Lyngby-Taarbæk kommunes ambition om at markere sig som en førende vidensby som en afgørende faktor for Microsofts beslutning om at gå med i projektet.

"Vi ser frem til også at blive en aktiv del af videns- og universitetsbyen i Lyngby-Taarbæk. Byens borgere kan benytte vores åbne café- og teknologiområde, og studerende kan benytte vores dedikerede studieområde til opgaveskrivning," siger Niels Soelberg.

Læs mere:

Danskere dominerer Dynamics-hitliste
25 år med Navision


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere


Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Nvidias nyeste GTX 1660 kort beviser, at det igen er blevet interessant at købe grafikkort
Nvidia giver gamere i mainstream-segmentet et stærkt kort til en rimelig pris.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.