Artikel top billede

Flyttedag: Microsoft skrotter Vedbæk og Hellerup

900 medarbejdere i Danmark skal skifte arbejdsplads.

Microsoft i Danmark rykker teltpælene op og samler alle sine aktiviteter i et nybygget domicil i Lyngby nord for København.

Det nye danske hovedkvarter skal efter planen stå klar til indflytning i 2015. Det betyder samtidig, at Microsofts 900 danske medarbejdere må vinke farvel til deres to nuværende arbejdsadresser - Tuborg Havn i Hellerup, som i dag huser det danske salgskontor, og udviklingscenteret i Vedbæk.

Aftalen om det nye byggeri blev i dag endeligt godkendt på et byrådsmøde i Lyngby-Taarbæk kommune, som sammen med bygherren Danica Pension og Microsoft står bag planerne. Projektet omfatter også byggeri af 300-400 studieboliger og et større butikscenter til en samlet pris af 1,2 milliarder kroner.

Hos Microsoft fortæller kommunikationsmedarbejder Linda Wendelboe, at man ikke har planer om organisatoriske ændringer i forbindelse med flytningen. Men hun glæder sig til gengæld over, at Microsoft nu bliver næsten-nabo til DTU.

"Vi har i forvejen et tæt samarbejde med DTU, og det kommer til at betyde rigtig meget, at vi kommer endnu tættere på de studerendes hverdag," siger hun.

Microsofts administrerende direktør, Niels Soelberg, siger i en pressemeddelelse, at det nye domicil er led i en overordnet vision om at skabe fremtidens arbejdsplads. Han peger desuden på Lyngby-Taarbæk kommunes ambition om at markere sig som en førende vidensby som en afgørende faktor for Microsofts beslutning om at gå med i projektet.

"Vi ser frem til også at blive en aktiv del af videns- og universitetsbyen i Lyngby-Taarbæk. Byens borgere kan benytte vores åbne café- og teknologiområde, og studerende kan benytte vores dedikerede studieområde til opgaveskrivning," siger Niels Soelberg.

Læs mere:

Danskere dominerer Dynamics-hitliste
25 år med Navision
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.