Artikel top billede

Flyttedag: Microsoft skrotter Vedbæk og Hellerup

900 medarbejdere i Danmark skal skifte arbejdsplads.

Microsoft i Danmark rykker teltpælene op og samler alle sine aktiviteter i et nybygget domicil i Lyngby nord for København.

Det nye danske hovedkvarter skal efter planen stå klar til indflytning i 2015. Det betyder samtidig, at Microsofts 900 danske medarbejdere må vinke farvel til deres to nuværende arbejdsadresser - Tuborg Havn i Hellerup, som i dag huser det danske salgskontor, og udviklingscenteret i Vedbæk.

Aftalen om det nye byggeri blev i dag endeligt godkendt på et byrådsmøde i Lyngby-Taarbæk kommune, som sammen med bygherren Danica Pension og Microsoft står bag planerne. Projektet omfatter også byggeri af 300-400 studieboliger og et større butikscenter til en samlet pris af 1,2 milliarder kroner.

Hos Microsoft fortæller kommunikationsmedarbejder Linda Wendelboe, at man ikke har planer om organisatoriske ændringer i forbindelse med flytningen. Men hun glæder sig til gengæld over, at Microsoft nu bliver næsten-nabo til DTU.

"Vi har i forvejen et tæt samarbejde med DTU, og det kommer til at betyde rigtig meget, at vi kommer endnu tættere på de studerendes hverdag," siger hun.

Microsofts administrerende direktør, Niels Soelberg, siger i en pressemeddelelse, at det nye domicil er led i en overordnet vision om at skabe fremtidens arbejdsplads. Han peger desuden på Lyngby-Taarbæk kommunes ambition om at markere sig som en førende vidensby som en afgørende faktor for Microsofts beslutning om at gå med i projektet.

"Vi ser frem til også at blive en aktiv del af videns- og universitetsbyen i Lyngby-Taarbæk. Byens borgere kan benytte vores åbne café- og teknologiområde, og studerende kan benytte vores dedikerede studieområde til opgaveskrivning," siger Niels Soelberg.

Læs mere:

Danskere dominerer Dynamics-hitliste
25 år med Navision
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?