Artikel top billede

Salgs- og marketingdirektør Peter Møller fortæller, at sammenlægningen af de to jyske kontorer, sker for at kunne sikre vækst i Jylland.

Comm2ig rydder op: Fjerner jysk kontor

Comm2ig vil have stærkere fodfæste i Jylland og samler derfor medarbejderne på ét kontor.

Fremover vil den store forhandler Comm2ig kun have ét kontor i Jylland. Indtil nu har forhandleren haft både et kontor i Kolding og et i Århus. Men nu bliver kontoret i Kolding skåret bort og medarbejderne flyttet til Århus.

"De to kontorer er et levn fra fusionen mellem Comm2 og 2ig. Vi synes, det er lidt bedre, at man sidder flere sammen. Det er godt for både medarbejdere og kunder," siger salgs- og marketingdirektør Peter Møller. Han afviser, at lukningen af Kolding-kontoret vil føre til fyringer blandt de 12 jyske medarbejdere.

"Vi har et ønske om at vækste også i Jylland. Vi ser det her som den bedste måde at bygge fundamentet på," siger han.

Comm2ig har efter fusionen været plaget af, at tidligere 2ig-medarbejdere har søgt væk. Senest har tidligere salgsdirektør Jesper Ravn med kaffemilliardæren Kim Vibe-Petersen som investor etableret forhandleren eGISS.

Også de to tidligere 2ig-medarbejdere Lars Nordahl og Philip Starberg har forladt Comm2ig og etableret forhandleren Aimit.

Peter Møller afviser, at nedlæggelsen af Kolding-kontoret er udtryk for, at også medarbejdere i det jyske forlader Comm2ig.

"Snarere tværtimod. Vi ønsker derimod at gøre fundamentet stærkere i Jylland," siger han.

Efter sammenlægningen af de to jyske kontorer har Comm2ig stadig to kontorer på Sjælland. Henholdsvis 2ig's gamle kontor i Birkerød og det gamle Comm/2-kontor i Kokkedal, der nu er hovedkvarter for Comm2ig. Men her kommer Comm2ig ikke til at lave forandringer i denne omgang.

"Indtil videre beholder vi setuppet med to kontorer på Sjælland," fortæller Peter Møller.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere