Artikel top billede

Salgs- og marketingdirektør Peter Møller fortæller, at sammenlægningen af de to jyske kontorer, sker for at kunne sikre vækst i Jylland.

Comm2ig rydder op: Fjerner jysk kontor

Comm2ig vil have stærkere fodfæste i Jylland og samler derfor medarbejderne på ét kontor.

Fremover vil den store forhandler Comm2ig kun have ét kontor i Jylland. Indtil nu har forhandleren haft både et kontor i Kolding og et i Århus. Men nu bliver kontoret i Kolding skåret bort og medarbejderne flyttet til Århus.

"De to kontorer er et levn fra fusionen mellem Comm2 og 2ig. Vi synes, det er lidt bedre, at man sidder flere sammen. Det er godt for både medarbejdere og kunder," siger salgs- og marketingdirektør Peter Møller. Han afviser, at lukningen af Kolding-kontoret vil føre til fyringer blandt de 12 jyske medarbejdere.

"Vi har et ønske om at vækste også i Jylland. Vi ser det her som den bedste måde at bygge fundamentet på," siger han.

Comm2ig har efter fusionen været plaget af, at tidligere 2ig-medarbejdere har søgt væk. Senest har tidligere salgsdirektør Jesper Ravn med kaffemilliardæren Kim Vibe-Petersen som investor etableret forhandleren eGISS.

Også de to tidligere 2ig-medarbejdere Lars Nordahl og Philip Starberg har forladt Comm2ig og etableret forhandleren Aimit.

Peter Møller afviser, at nedlæggelsen af Kolding-kontoret er udtryk for, at også medarbejdere i det jyske forlader Comm2ig.

"Snarere tværtimod. Vi ønsker derimod at gøre fundamentet stærkere i Jylland," siger han.

Efter sammenlægningen af de to jyske kontorer har Comm2ig stadig to kontorer på Sjælland. Henholdsvis 2ig's gamle kontor i Birkerød og det gamle Comm/2-kontor i Kokkedal, der nu er hovedkvarter for Comm2ig. Men her kommer Comm2ig ikke til at lave forandringer i denne omgang.

"Indtil videre beholder vi setuppet med to kontorer på Sjælland," fortæller Peter Møller.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere