Salgs- og marketingdirektør Peter Møller fortæller, at sammenlægningen af de to jyske kontorer, sker for at kunne sikre vækst i Jylland.

Comm2ig rydder op: Fjerner jysk kontor

Comm2ig vil have stærkere fodfæste i Jylland og samler derfor medarbejderne på ét kontor.

Fremover vil den store forhandler Comm2ig kun have ét kontor i Jylland. Indtil nu har forhandleren haft både et kontor i Kolding og et i Århus. Men nu bliver kontoret i Kolding skåret bort og medarbejderne flyttet til Århus.

"De to kontorer er et levn fra fusionen mellem Comm2 og 2ig. Vi synes, det er lidt bedre, at man sidder flere sammen. Det er godt for både medarbejdere og kunder," siger salgs- og marketingdirektør Peter Møller. Han afviser, at lukningen af Kolding-kontoret vil føre til fyringer blandt de 12 jyske medarbejdere.

"Vi har et ønske om at vækste også i Jylland. Vi ser det her som den bedste måde at bygge fundamentet på," siger han.

Comm2ig har efter fusionen været plaget af, at tidligere 2ig-medarbejdere har søgt væk. Senest har tidligere salgsdirektør Jesper Ravn med kaffemilliardæren Kim Vibe-Petersen som investor etableret forhandleren eGISS.

Også de to tidligere 2ig-medarbejdere Lars Nordahl og Philip Starberg har forladt Comm2ig og etableret forhandleren Aimit.

Peter Møller afviser, at nedlæggelsen af Kolding-kontoret er udtryk for, at også medarbejdere i det jyske forlader Comm2ig.

"Snarere tværtimod. Vi ønsker derimod at gøre fundamentet stærkere i Jylland," siger han.

Efter sammenlægningen af de to jyske kontorer har Comm2ig stadig to kontorer på Sjælland. Henholdsvis 2ig's gamle kontor i Birkerød og det gamle Comm/2-kontor i Kokkedal, der nu er hovedkvarter for Comm2ig. Men her kommer Comm2ig ikke til at lave forandringer i denne omgang.

"Indtil videre beholder vi setuppet med to kontorer på Sjælland," fortæller Peter Møller.

Læs mere:

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Se kortet: Disse steder i Danmark er der ingen mobildækning
Danmark har generelt god mobildækning sammenlignet med andre lande, alligevel er der fortsat områder uden dækning. Se dem her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.