Artikel top billede

Teleselskab til kunder: Lad være med at købe Apple

Det er både svært at tjene penge og besværligt at gøre forretning med Apple, lyder det fra teledirektør.

Direktøren for den svenske afdeling i teleselskabet Tele2, Mats Granryd, opfordrer nu direkte selskabets kunder til at lade være med at købe mobiltelefoner og andre gadgets fra Apple.

Granryd siger ifølge it24 til avisen Dagens Indestri, at samarbejdet med Apple er så besværligt, at det er svært at tjene penge på at sælge it-gigantens produkter. Han opfordrer i stedet kunderne til at gå efter konkurrenternes produkter.

"Det ville være fantastisk, hvis folk ville lade være med at købe Apple. Det er meget svært at tjene penge på deres produkter," siger Mats Granryd.

Hans udtalelser faldt ifølge avisen på investeringsselskabets Kinneviks kapitalmarkedsdag for nylig. Ifølge Dagens Industri har Apple i et stykke tid været kilde til stor irritation hos flere aktører i telebranchen - blandt andet på grund af krav om at teleoperatørerne skal levere meget detaljerede oplysninger om kunder og salg.

"Jeg håber, at æblet bliver dårligt. Det er vældigt besværligt at lave forretning med Apple," siger Mats Granryd.

Udtalelserne bliver ikke mindre markante i lyset af, at Tele2 i sit seneste kvartalsregnskab oplyser, at Apples iPhone stod for langt den største del af Tele2's salg af monbiltelefoner.

Læs mere:

Pludselig exit for Humacs danske landechef
Danske forhandlere dumper Apple
Apple åbner endnu en skandinavisk butik
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere