Artikel top billede

Elgigantens gulddreng har første arbejdsdag - hos Expert

Tidligere chef for Elgiganten i Danmark skal stå i spidsen for etablering af en stribe nye Expert-varehuse.

Der er ikke noget at sige til, hvis ledelsen i Expert har store forventninger til Jesper Boysen, som i dag har første arbejdsdag som koncernens nordiske etableringsdirektør.

Boysen kommer fra et job som dansk direktør for Elgiganten. hvor han siden 2008 har stået bag en voldsom ekspansion med åbning af en stribe af Elgigantens velkendte it-supermarkeder rundt om i landet. I den periode er det lykkedes Boysen at skabe solide trecifrede millionoverskud, mere end fordoble omsætningen, plus at han har skabt en solid onlineforretning, som supplerer de fysiske varehuse.

Boysen forlod overraskende Elgiganten i midten af november i fjor. Han skal nu forsøge at gentage successen i Expert-regi, som de seneste år med skiftende held har satset på at kopiere konkurrentens succes med en række varehuse for consumerelektronik, som er blevet markedsført under navnet Expert XL.

Han vil dog ikke komme med nogen programerklæring her på sin første arbejdsdag i Expert og siger beskedent:

"Nu skal jeg først i oplæring. Jeg skal jo lære virksomheden at kende. Så jeg bruger de første par uger på at møde mit team og en række nøglepersoner i virksomheden," siger Jesper Boysen, som de første par uger skal bruge en del tid i Expert-koncernens norske hovedkvarter for at få defineret sin fremtidige rolle mere præcist.

"Jeg får den næste halvanden uge klarhed over, hvad mit nye job præcis indebærer. Men jeg har aldrig nogensinde glædet mig så meget til at komme på arbejde. Med mit temperament har det været svært at gå hjemme, siden jeg i midten af november stoppede i Elgiganten," siger Jesper Boysen.

Læs mere:
Elgigantens danske gulddreng deserterer: Skifter til rival
Expert på rov: Stjæler nøglepersoner fra Elgiganten
Elgiganten kværner konkurrenterne - igen igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere