Artikel top billede

Elgigantens gulddreng har første arbejdsdag - hos Expert

Tidligere chef for Elgiganten i Danmark skal stå i spidsen for etablering af en stribe nye Expert-varehuse.

Der er ikke noget at sige til, hvis ledelsen i Expert har store forventninger til Jesper Boysen, som i dag har første arbejdsdag som koncernens nordiske etableringsdirektør.

Boysen kommer fra et job som dansk direktør for Elgiganten. hvor han siden 2008 har stået bag en voldsom ekspansion med åbning af en stribe af Elgigantens velkendte it-supermarkeder rundt om i landet. I den periode er det lykkedes Boysen at skabe solide trecifrede millionoverskud, mere end fordoble omsætningen, plus at han har skabt en solid onlineforretning, som supplerer de fysiske varehuse.

Boysen forlod overraskende Elgiganten i midten af november i fjor. Han skal nu forsøge at gentage successen i Expert-regi, som de seneste år med skiftende held har satset på at kopiere konkurrentens succes med en række varehuse for consumerelektronik, som er blevet markedsført under navnet Expert XL.

Han vil dog ikke komme med nogen programerklæring her på sin første arbejdsdag i Expert og siger beskedent:

"Nu skal jeg først i oplæring. Jeg skal jo lære virksomheden at kende. Så jeg bruger de første par uger på at møde mit team og en række nøglepersoner i virksomheden," siger Jesper Boysen, som de første par uger skal bruge en del tid i Expert-koncernens norske hovedkvarter for at få defineret sin fremtidige rolle mere præcist.

"Jeg får den næste halvanden uge klarhed over, hvad mit nye job præcis indebærer. Men jeg har aldrig nogensinde glædet mig så meget til at komme på arbejde. Med mit temperament har det været svært at gå hjemme, siden jeg i midten af november stoppede i Elgiganten," siger Jesper Boysen.

Læs mere:
Elgigantens danske gulddreng deserterer: Skifter til rival
Expert på rov: Stjæler nøglepersoner fra Elgiganten
Elgiganten kværner konkurrenterne - igen igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.