Artikel top billede

Elgigantens gulddreng har første arbejdsdag - hos Expert

Tidligere chef for Elgiganten i Danmark skal stå i spidsen for etablering af en stribe nye Expert-varehuse.

Der er ikke noget at sige til, hvis ledelsen i Expert har store forventninger til Jesper Boysen, som i dag har første arbejdsdag som koncernens nordiske etableringsdirektør.

Boysen kommer fra et job som dansk direktør for Elgiganten. hvor han siden 2008 har stået bag en voldsom ekspansion med åbning af en stribe af Elgigantens velkendte it-supermarkeder rundt om i landet. I den periode er det lykkedes Boysen at skabe solide trecifrede millionoverskud, mere end fordoble omsætningen, plus at han har skabt en solid onlineforretning, som supplerer de fysiske varehuse.

Boysen forlod overraskende Elgiganten i midten af november i fjor. Han skal nu forsøge at gentage successen i Expert-regi, som de seneste år med skiftende held har satset på at kopiere konkurrentens succes med en række varehuse for consumerelektronik, som er blevet markedsført under navnet Expert XL.

Han vil dog ikke komme med nogen programerklæring her på sin første arbejdsdag i Expert og siger beskedent:

"Nu skal jeg først i oplæring. Jeg skal jo lære virksomheden at kende. Så jeg bruger de første par uger på at møde mit team og en række nøglepersoner i virksomheden," siger Jesper Boysen, som de første par uger skal bruge en del tid i Expert-koncernens norske hovedkvarter for at få defineret sin fremtidige rolle mere præcist.

"Jeg får den næste halvanden uge klarhed over, hvad mit nye job præcis indebærer. Men jeg har aldrig nogensinde glædet mig så meget til at komme på arbejde. Med mit temperament har det været svært at gå hjemme, siden jeg i midten af november stoppede i Elgiganten," siger Jesper Boysen.

Læs mere:
Elgigantens danske gulddreng deserterer: Skifter til rival
Expert på rov: Stjæler nøglepersoner fra Elgiganten
Elgiganten kværner konkurrenterne - igen igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?